Využite aktívne doobedia pre deti v centrách voľného času. Zadarmo

28.10.2022
Deti jemná motorika   hra s plastelínou

Zdroj: Shutterstock

Páčil sa vám článok?

Každý pracovný deň od 8:00 do 12:00 môžu prísť vaše deti zahrať sa do viacerých našich centier voľného času. Úplne zadarmo! Táto služba je tu pre všetky deti od 4 do 7 rokov, ktoré z nejakého dôvodu nie sú práve v škôlke. K dispozícii sú animátorky a animátori, ktorí hovoria po slovensky, ukrajinsky či anglicky. Píše na sociálnej sieti Bratislava - hlavné mesto SR.

Už teraz fungujú v CVČ na Hliníckej, Kulíškovej a Batkovej. Na Štefánikovej a Gessayovej otvoria túto službu 7. novembra. Voľné miesta sa ešte nájdu všade. V prípade záujmu, neváhajte kontaktovať koordinátorov na koordinator.aktivit@gmail.com a bližšie informácie nájdete na www.centrumvolnehocasu.eu.

Na čo sa môžu deti tešiť? Na výtvarné a tvorivé aktivity, športové aktivity, prechádzky, výučbu slovenského jazyka, tanec, canisterapiu, arteterapiu a vyskúšať si môžu napríklad aj keramiku. Je to skrátka pestré - napríklad minulý týždeň deti vyrábali rôznymi technikami jesenné ovocie z papiera, zbehli na ihrisko, kde sa hrajú rôzne pohybové hry, vyrábali ježka zo šišiek a plastelíny, vyrábali hríbiky z hliny, skladali lego, učili sa slovenčinu, "piekli" pizzu z papiera a tiež zvieratká a srdiečka z hliny.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?