Bratislavu trápi nedostatok nových hotových bytov

26.8.2019

Zdroj: Jarabinky

Páčil sa vám článok?

(pr) Developerských bytových projektov vo výstavne je viac než dosť, hotových bytov, ktoré budú v priebehu niekoľkých mesiacov pripravené na bývanie, už podstatne menej. A to je problém.

Súčasná situácia na realitnom trhu nie je veľmi naklonená tým, ktorí by radi bývali v novom už tento rok. Našťastie existujú aj svetlé výnimky.

Jarabinky už v kolaudácii

Ak si chcete splniť svoj sen o bývaní čo najskôr, zaujímavým tipom pre vás by mohli byť práve Jarabinky. Už teraz sa totiž končí kolaudácia bytov 1. a 2. fázy projektu a kolaudačný proces ďalších fáz je v príprave. Realizáciu stavebných prác pritom  zabezpečila renomovaná stavebná spoločnosť Strabag. A aké byty nájdete v ponuke? Najviac voľných je v kategórii trojizbových.

Hotové trojizbáky

Výhodou Jarabiniek je, že tu si vyberie naozaj každý. Slobodné duše ocenia kompaktnosť s výmerou 70 až 80 m2, milovníci priestoru objavia potenciál moderného zónovania miestností v bytoch s výmerou 80 až 90 m2 a nároční si vychutnajú extra veľký priestor v bytoch s výmerou od 95 m2. Kategóriou samou o sebe sú nadštandardné Byty Grande v Jarabinkách Grande. Tí najrýchlejší môžu navyše využiť aj zaujímavý finančný bonus.

Nové centrum Bratislavy

Bývanie v Jarabinkách robí atraktívnym aj ich vynikajúca poloha. Lokalitu v zóne Nivy, kde sa nachádzajú, čaká prudký rozvoj a už teraz sa o nej hovorí ako o novom centre Bratislavy. Niet sa čomu čudovať, veď k dispozícii je tu všetko, čo ku komfortnému mestskému bývaniu treba – škôlky, školy, biznis centrá, shopping centrá, kiná aj divadlá. Samotné Jarabinky však ponúkajú aj čosi navyše. Budete tu mať aj svoju vlastnú nákupnú promenádu či uzavretý dvor s detským ihriskom.

Realitní experti upozorňujú, že hodnota bytov v Jarabinkách bude aj z týchto dôvodov ešte viac stúpať, preto by ste s rozhodnutím už naozaj nemali viac váhať.

www.jarabinky.sk

 

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie