VIDEO: Na zimnom štadióne majú zjazd Svedkovia Jehovovi - očakáva sa takmer 5-tisícová účasť

12.7.2019

Zdroj: JS

Páčil sa vám článok?

V dňoch 12. až 14. júla 2019 sa na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu koná zjazd Jehovových svedkov s názvom „Láska nikdy nezlyháva". Ide o zjazd, ktorý sa uskutoční vo viac než 200 krajinách na 6 kontinentoch. Očakáva sa, že v Bratislave sa ho aktívne zúčastní až 4 700 ľudí, pričom verejnosť má na podujatie takisto vstup voľný.

„Kľúčová pozornosť bude zameraná na otázku, ako môže láska spájať ľudí, ktorí pochádzajú z rôzneho prostredia," hovorí Marek Antaš, regionálny zástupca Jehovových svedkov. „Pre Jehovových svedkov je to milá príležitosť stretnúť sa so spoluveriacimi. Tiež sme presvedčení, že prevádzkovatelia mnohých bratislavských kaviarní, reštaurácií, hotelov a miest atraktívnych pre turistov budú radi, že vďaka účastníkom nášho zjazdu budú mať viac hostí."

Od roku 1990, keď bola činnosť Jehovových svedkov na Slovensku po 40 rokoch komunistického zákazu znovu povolená, sa v roku 2019 uskutoční 30. stretnutie tohto rozsahu. Tento rok program podujatia prvýkrát prebehne aj vo východoslovenskej rómčine. Zjazdy Jehovových svedkov sú bezplatne prístupné verejnosti. Dátum a miesto ich konania nájdete na oficiálnej stránke Jehovových svedkov www.jw.org.

Program regionálneho zjazdu Jehovových svedkov: 

Piatkový program je založený na slovách z 1. Tesaloničanom 4:9 – Boh nás vyučuje, aby sme sa navzájom milovali.

Sobotný program je založený na slovách z Efezanom 5:2 – Ďalej choďme v láske. V sobotu by sa mal uskutočniť aj tradičný krst nových Jehovových svedkov. Uchádzači o krst budú mať miesta vyhradené na ploche pred pódiom. Mali by sa tam usadiť v sobotu dopoludnia ešte pred začiatkom prejavu ku krstu. Každý by si mal priniesť uterák a slušné plavky.

Zdroj: jw.org/sk

​Nedeľný program je založený na slovách z Júdu 21 – Zachovávajme sa v Božej láske.

(ars)

 

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie