Pozor: Novinka leteckej spoločnosti Laudamotion vás asi nepoteší

9.2.2019
0
Laudamotion

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Ako je už známe, Ryanair sa stal 100% vlastníkom Lauda, a práve to so sebou prináša aj zmenu istých pravidiel, napríklad aj to, že na letoch Lauda končí plnohodnotná príručná batožina zadarmo.

Už viackrát avizovaná zmena, ktorej sa mnohí nadšenci cestovania obávali, je tu! Novinka sa týka batožinových pravidiel na letoch Laudamotion. A zrejme pasažierov veľmi nepoteší! Na letoch Lauda totiž končí plnohodnotná príručná batožina zadarmo.

Informáciu uverejnili včera na FB portáli Tour De Svet- Lacne Cestovanie.

Portál ďalej informuje, že príručná batožina bude k dispozícii iba ak si dokúpite Priority. Táto zmena začína platiť na letoch od 31. marca 2019, v prípade že letenku kúpite 21. februára 2019 alebo neskôr (ak ste ju kúpili skôr, zmena sa vás nedotkne). 

Znamená to teda, že budú 3 skupiny pasažierov:

1. Tí, ktorí letia 31.marca alebo neskôr, ale letenku si kúpili  pred 21. februárom. V tomto prípade sa ich zmena netýka a majú plnohodnotnú príručnú batožinu v cene.

2. Ďalšiu skupinu tvoria tí, ktorí letia pred 31.marcom 2019, vtedy majú plnohodnotnú batožinu vždy v cene a je jedno kedy letenky kúpia.

3. Poslednú skupinu tvoria tí, ktorí letia 31.marca alebo neskôr , ale letenku si kúpili 21. februára alebo neskôr. V tomto prípade sa na nich už vzťahujú nové pravidlá a plnohodnotnú príručnú batožinu majú len s Priority.

Na záver pán Martin, ktorý informoval o novinke, pridal ešte jedno odporúčanie:

 ,,Ak máte teda v pláne letieť s Laudamotion toto leto, odporúčam kupovať letenku najneskôr 20. februára 2019, " radí pán Martin.



(bal)

Páčil sa vám článok?