OLO zabezpečí odvoz odpadu aj počas Vianoc. Kedy už môžete vyhodiť aj stromček?

21.12.2018
0

Zdroj: OLO

Páčil sa vám článok?

Bratislavská mestská spoločnosť Odvoz a likvidácia odpadu (OLO) sa o odvoz zmesového komunálneho aj triedeného odpadu v hlavnom meste postará aj počas vianočných sviatkov. S odvozom vianočných stromčekov začne od 7. januára 2019. Informovala hovorkyňa OLO Beáta Humeniková.

 Odvoz odpadu realizuje OLO od pondelka do soboty s výnimkou dvoch dní v roku – Nového roka a Veľkonočného pondelka. "Nakoľko Nový rok 1. januára 2019 pripadá na utorok, odvoz odpadu v tento deň nebude prebiehať. Od stredy 2. januára do pondelka 7. januára 2019, bude odvoz odpadu od rodinných domov posunutý o deň neskôr. Odvoz odpadu od bytových domov, bude prebiehať podľa harmonogramu," spresnila. 

 OLO sa postará aj o zber a odvoz vianočných stromčekov. Ten sa bude realizovať od 7. januára do 31. marca 2019. "Odzdobené vianočné stromčeky je potrebné ukladať v prípade rodinných domov ku zberným hniezdam – najbližšiemu stojisku na triedený odpad a v prípade bytových domov ku stanovištiam zberných nádob," podotkla Humeniková. Bratislavčania môžu aj priviezť stromček osobne a bezplatne ho odovzdať v zbernom dvore OLO na Starej Ivanskej ceste 2. 

Zberný dvor na tejto adrese bude počas sviatkov zatvorený v termínoch 24. – 26. decembra a 1. januára 2019. V pondelok 31. decembra bude otvorený len do 12. h. Rovnako zatvorená pre verejnosť bude aj spaľovňa odpadu.

V prípade otázok alebo podnetov súvisiacich s odvozom odpadu v Bratislave, sa verejnosť môže obrátiť na zákaznícke centrum OLO telefonicky na čísle 02/50 110 111 alebo mailom na zakazka@olo.sk.

(TASR)

Páčil sa vám článok?