Uvažujete o dovoze z Číny? Navštívte Canton Fair

10.7.2024

Zdroj: INVELT

Páčil sa vám článok?

Dovážať stroje, komponenty aj hotové výrobky z Číny je často finančne najvýhodnejším riešením. Aby však naplnilo vaše očakávania, potrebné je poznať miestnych výrobcov a kvalitu ich ponuky.

V tom vám môže pomôcť najväčší čínsky veľtrh Canton Fair. Ak ho navštívite s osvedčeným sprievodcom, získate ešte viac.

Tovar od viac ako 35 tisíc dodávateľov

Canton Fair je významná udalosť, na ktorú sa každoročne vydá množstvo zahraničných podnikateľov. Tento Čínsky veľtrh dovozu a vývozu organizuje Ministerstvo obchodu Číny spolu s vládou provincie Guangdong a Čínskym centrom zahraničného obchodu. Canton Fair sa koná už od roku 1957 dvakrát ročne v apríli a v októbri. Stretnúť sa tu môžete s ponukou viac ako 35 tisíc dodávateľov z rôznych oblastí, ktorú si prezrie viac ako 600 tisíc návštevníkov. Vystavovateľmi sú výrobné podniky, výskumné inštitúcie aj zahraničné podniky. Veľtrh poskytuje priestor na obchodné aktivity, ako sú kontrola tovarov, preprava, ekonomická spolupráca a reklama. Canton Fair je preto miestom, kde môžete nadviazať nové obchodné kontakty a upevniť tie existujúce.

Zdroj: INVELT

Technológie aj móda a dizajn

Najväčší čínsky veľtrh Canton Fair je miestom, kde sa môžete oboznámiť s modernými technológiami a nezabúda ani na módu a dizajn. Rozdelený je do troch fáz podľa typu produktov, na ktoré je konkrétna fáza zameraná.

V prvej fáze nájdete elektroniku, domáce spotrebiče, vozidlá, stroje, stavebné materiály, chemické výrobky, železiarske nástroje a podobné produkty, v druhej predmety každodennej spotreby, ako sú keramika, kuchynské náčinie, domáce potreby alebo kozmetika. Tretia fáza je zameraná na kancelárske potreby, batožinu, výrobky na voľný čas, lieky, potraviny, textil, obuv a iné.

Prečo navštíviť Canton Fair?

Na Canton Fair sa stretnete so širokou ponukou produktov z rôznych odvetví, pričom vystavovateľmi sú renomovaní výrobcovia. Môžete preto očakávať vysokú kvalitu výrobkov, čo zvyšuje istotu pri nadviazaní obchodnej spolupráce. S výrobkami sa navyše môžete na mieste podrobne zoznámiť. Tento významný veľtrh je tiež miestom, kde môžete nadviazať obchodné kontakty a inšpirovať sa novými trendami v oblasti vášho podnikania.

Viac ako obchodná cesta

Aby ste sa rýchlejšie zorientovali, na veľtrh sa nemusíte vydať sami. Pravidelnú návštevu jeho jednotlivých fáz organizuje aj spoločnosť INVELT, ktorá sa zameriava na dovoz z Číny. Pracovníci spoločnosti vám pomôžu dorozumieť sa a dojednať tiež lepšie podmienky a ceny vašej novej spolupráce. Poradia vám aj pri výbere potenciálnych obchodných kontaktov, pomôžu vyhnúť sa rizikám a spoznať mentalitu čínskych podnikateľov.

Zdroj: INVELT

Počas svojho pobytu sa nemusíte venovať len obchodu, návštevu Canton Fair môžete spojiť s odpočinkom. K dispozícii je možnosť spoznať štvrté najväčšie mesto v Číne a čínsku kultúru. Budete si môcť prezrieť tradičné, historické aj moderné miesta Kantonu. Súčasťou cesty s INVELT je výlet do prírody do oblasti Yangshuo, kde budete môcť obdivovať vápencové krasy, ryžové polia a meandrujúce rieky.

Spolupráca aj po návrate

Cenné rady a pomoc pri spolupráci s vašimi novými obchodnými partnermi na dovoz z Číny získate aj po návrate. Pracovníci spoločnosti INVELT vám pomôžu vyhnúť sa prípadným rizikám, overiť európske certifikáty dodávateľov a sprostredkujú aj najvýhodnejšiu prepravu až do vášho skladu na Slovensku.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?