Nohavice a mikiny Alpha Industries: sprievodca pouličnou módou

27.2.2024

Zdroj: prm.com

Páčil sa vám článok?

Kolekcie tejto značky sú určené pre ľudí milujúcich voľné strihy, neutrálne farby a predovšetkým kvalitu. Obliecť sa od hlavy po päty do oblečenia Alpha Industries znamená obliecť sa v mestskom duchu a cítiť sa po celý deň maximálne komfortne. Radi vás prevedieme módou v znamení Alpha Industries.

Ako pôvodne vojenská značka zaujala svet módy?

Americký sen má rôzne podoby. V podaní značky Alpha Industries išlo o nadšenie dvoch mladých ľudí, ktorí začali šiť prvé oblečenie v prenajatej pivnici starej továrne. Značku založili v roku 1959 v Knoxville Samuel Gelber a Hermann Wynn. Gelber sa neskôr osamostatnil a podarilo sa mu získať kontrakt s armádou. Začínajúca vojna vo Vietname znamenala dopyt po vojenských odevoch, medzi ktorými dominovali letecké bundy Alpha Industries MA-1 a M65.

Po vojne sa oblečenie vo vojenskom štýle postupne dostalo aj medzi obyčajných ľudí. Tí si cenili kvalitu, štýl a symboliku značky Alpha Industries. Obľúbené neboli len vojenské bundy, ale tiež Alpha Industries mikina, nohavice, košele a tričká. Robustnosť a voľnosť oblečenia sa stali trendom, ktorý nedokázala iná značka prekonať. Hviezdna cesta Alpha Industries bola nezastaviteľná.

Aké sú súčasné trendy v kolekciách oblečenia Alpha Industries?

V súčasnosti spolupracuje Aplha Industries s inými značkami a prináša nové videnie klasického streetwearu. Veľmi zaujímavé sú detaily s tradičným japonským remeslom tzv. sashiko stehom, ktorý je typický pre japonskú kultúru. Vďaka týmto detailom sa v dave zaručene nestratíte. Najnovšie kolekcie sa vracajú o niečo viac k inšpirácii vojenskými uniformami.

Najviac cool sú v nových líniách nohavice, mikiny a bomber bundy. Práve mikiny a bomberky sú oblečením, ktoré zaujme vojenskou strohosťou a zaujímavým strihom. Mnohé mikiny a bundy majú vrecká na rukávoch. Vrecko na rukáve spolu s klokaním vreckom v prednej časti mikín sú praktické a zároveň dodávajú oblečenie unikátny vzhľad. Veľmi trendy sú bundy s odnímateľnou nášivkou. Značka Alpha Industries si potrpí na tom, aby boli všetky prvky na oblečení veľmi komfortné na nosenie, napríklad mikiny majú rukávy so zníženým strihom na ramenách, aby neobmedzovali pohyby rúk. Mikiny i nohavice Alpha Industries šije značka z priedušných materiálov s vysokým obsahom bavlny.

Prečo sú mikiny a nohavice Alpha Industries najlepším spojením pre pouličný štýl?

Pohybovať sa v meste dlhé hodiny, vyzerať štýlovo a cítiť sa komfortne vám zaručí spojenie mikiny a nohavíc Alpha Industries. Mikiny nájdete u tejto značky vo všetkých prevedeniach. Od klasických s kapucňou cez mikiny s klokaním vreckom až po mikiny bez kapucne s užším strihom. Podobne je to s nohavicami. Niektoré sú ležérne, iné majú regular strih. Veľmi pohodlné sú tepláky Alpha Industries a bavlnené nohavice.

Voľnejšie mikiny sa skvele dopĺňajú so širšími nohavicami tejto značky ako sú joggery alebo pre Alpha Industries typickými Jet Jet Pant, ktoré sú rozšírené v dolnej časti a majú po bokoch obrovské vrecká. Jet Jet Pants sú pre mestský vzhľad tou najlepšou voľbou – okrem vreciek sa vyznačujú klasickými manžetami v dolnej časti a celkovo robustným dizajnom. Užšie mikiny bez kapucne sa dajú kombinovať do mestského štýlu spolu s užšími Airman Pant. Okrem jedinečného vzhľadu sa všetky kúsky Aplha Industries vyznačujú nenápadnými, ale veľmi funkčnými detailmi ako je sťahovanie na šnúrky a veľa úložného priestoru vo vreckách.

Vyberajte si pozitívne oblečenie, ktorým dáte najavo svoj názor

Zvlášť vo veľkých mestách, hlavných mestách a multikultúrnych, sa stretávame s rôznorodými štýlmi obliekania či s najrôznejšími módnymi výstrelkami a novinkami. Je to prirodzené – čím viac ľudí, tým viac odlišností, a tým väčšia otvorenosť k niečomu novému. Dá sa na to však pozerať aj trochu inak. Oblečenie a jeho výber môžu byť našou individuálnou odpoveďou na to, čo sa deje okolo nás.

Prečo zaradiť oblečenie Alpha Industries do šatníkov vyznávačov mestskej módy?

Ak ste vyznávačmi trendov, kultové kúsky Alpha Industries nemôžu vo vašom šatníka chýbať. Prečo ide o ideálne oblečenie do mesta a ulíc? Inšpirácia vojenským štýlom je pre pouličné trendy ikonická, pretože poskytuje výrazný vzhľad, ktorý je v dave viac ako žiadaný. Oblečenie Alpha Industries nie je len štýlové, ale aj funkčné. Všetky kúsky majú praktické prvky, sú ušité z odolných materiálov, čo je veľmi dôležité pre vyznávačov pouličnej módy, ktorí oceňujú praktickosť a pohodlie. Oblečenie Alpha Industries odoláva náročným podmienkam, tento fakt je veľké plus pre ľudí, ktorí žijú aktívny životný štýl. Niektoré kúsky oblečenia Alpha Industries získali skutočný kultový status v pouličnej móde. Sú veľmi žiadané a obľúbené medzi bežnými ľuďmi a nosia ich tiež celebrity a influenceri.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?