V Demänovej bude tento rok zázračná Veľká noc

29.2.2024

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Vieme, kde prežijete nezabudnuteľný týždeň plný úsmevov, veselých hier a nekonečnej radosti.

Čo môže byť lepšie ako bláznivé radovánky pod jarným slniečkom? Demänová Rezort má pre rodiny s deťmi pripravený energický program na Veľkú noc. Bez ohľadu na to, či vonku bude svietiť slnko alebo pršať, spoločne sa všetci návštevníci rezortu ponoria do pravej veľkonočnej atmosféry. Od štvrtka do nedele (28. - 31. marca 2024) rezort ponúka bohatý program vrátane hľadania veľkonočného pokladu, kde sa deti zahrajú na malých detektívov. Spoločne s rodičmi môžu študovať mapu a hľadať voňavý, a zároveň jedlý poklad. No povedzte, neznie to skvele? A možno popri hľadaní pokladu cestou stretnete aj huňatého veľkonočného zajaca Erika, ktorý vás bude sprevádzať celý víkend.

Zdroj: Demänová Rezort

Okrem iného vám Demänová Rezort ďalej ponúkne aj veľkonočné tvorivé dielne, kde sa deti môžu zapojiť do maľovania na tvár, pletenia korbáčov, pečenia veľkonočného mazanca a tradičného zdobenia veľkonočných vajíčok. Každý deň tu tak nazbierate množstvo zážitkov, na ktoré budete s deťmi ešte dlho spomínať. A večer si môžete spoločne všetci oddýchnuť a vychutnať čaro veľkonočných rozprávok, ktoré vám prinesú tú pravú atmosféru pre celú rodinu.

Veľkonočné prázdniny môžu byť však ešte jedinečnejšie! Pre dokonalý veľkonočný pobyt si môžete zarezervovať aj špeciálny veľkonočný apartmán. Okrem veselej veľkonočnej výzdoby, pestrofarebných vajíčok a voňavého pečiva vás čaká aj nádherný výhľad z terasy na jarnú krajinu a Nízke Tatry. Demänová Rezort je presne tým miestom, kde rodiny môžu nazbierať spoločné nezabudnuteľné spomienky a krásne chvíle v srdci prírody. 

Samozrejme, okrem veľkonočných aktivít vám rezort poskytuje pestrú škálu ďalších zážitkov. Môžete sa nechať unášať atmosférou rozprávkových kolotočov, navštíviť FUN centrum s obrovským 3D bludiskom alebo si užiť čas v detskej zóne. Ak máte chuť stráviť čas s rodinou na snehu, môžete využiť náš bezplatný SKI bus do Jasnej. Po náročnom dni na svahu si rodičia môžu dopriať zaslúžený oddych vo wellness centre a nechať sa rozmaznávať skvelými masážami. Rezort disponuje viacerými druhmi sáun a víriviek s úchvatným výhľadom, čo vytvára harmonickú rovnováhu medzi zábavou a relaxáciou.

Viac info na www.demanovarezort.sk.

Zdroj: Demänová Rezort

​​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?