Zažite pravú liptovskú zimu ako z rozprávky

29.11.2022

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Utečte na chvíľku z každodennej reality na rozprávkovo zasnežený Liptov. Zimné športy, nekonečná zábava na snehu od rána do večera a majestátne biele kopce všade naokolo – Liptov v zimnom šate má skutočne obrovské čaro!

Chystáte sa na zimnú dovolenku s deťmi, no odrádzajú vás vysoké ceny, problémy s každodenným dochádzaním na svah či parkovaním? Tak to ste ešte nevyskúšali čaro SKI IN & SKI OUT ubytovania! Rozprávkový komfort apartmánov priamo na svahu si viete užiť aj v Demänová Rezort.

Z postele rovno na svah

Predstavte si, že máte svah rovno pod oknami. Nemusíte kráčať v lyžiarkach na svah kilometer ďaleko, niesť celý výstroj, čakať v kolónach, platiť neuveriteľne drahé parkovné…  V Demänová Rezort sa jednoducho zobudíte, skočíte do lyžiarok a na svahu ste aj s celou rodinou hop-šup! Znie to ako rozprávka, však?

V Demänová Rezort stačí zaparkovať a už nič neriešiť.  Priamo v areáli môžete lyžovať, bežkovať, skialpovať, korčuľovať sa na ľade či užívať si zábavu na sánkach alebo snowtubingových kolesách. Nezabudnite však ani na relax vo wellnesse či na masáž, aby ste z lyžiarskej dovolenky neodchádzali so svalovicou. 

Prvá lyžovačka s deťmi na jednotku

Chcete vaše detičky viesť k zimným športom už odmalička? Náš tip - zoberte deti na prvú lyžovačku do SKI Centra priamo v Demänová Rezort. Vďaka šikovným inštruktorom, bezpečnej zjazdovke a detskému vleku bude pre nich učenie hračka. Zažijete tak jedinečné okamihy a šťastie z prvých oblúkov na svahu spoločne.

A aby ste si nemuseli so sebou brať polovicu pivnice, na všetky zimné aktivity vám bude poskytnuté  aj vybavenie. Lyžiarsky, snowboardový, skialpový výstroj, ba aj sánky či boby vám s radosťou požičajú v SMILE CENTER. A ak sa predsa rozhodnete brať ten svoj, radi vám na ňom urobia kompletný servis.

Zdroj: Demänová Rezort

Rozprávkové sviatky bez starostí

Vianočné sviatky sú síce najkrajším obdobím roka, no ich príprava môže byť trochu náročná. Zhony v obchodoch, veľké nákupy potravín, nekonečné varenie a pečenie… Čo keby ste Vianoce prežili trochu netradične – mimo domova? Dajte šancu výnimočným sviatočným zážitkom v nádhernom prostredí v srdci Liptova – v Demänová Rezort. 

V rodinnom rezorte v srdci Liptova na vás bude čakať vianočná atmosféra, vyzdobený stromček, tradičná štedrá večera a veselé zážitky na snehu v cene pobytu.

Silvester vo veľkolepých priestoroch

Ak sa radíte k ľuďom, ktorí riešia Silvester na poslednú chvíľu a ešte nemáte plány, nezúfajte. Demänová Rezort vás pozýva prežiť Silvester, na ktorý nezabudnete! Úžasné nové priestory, novootvorený cocktail bar Panorama so skvostným výhľadom a exotická indická reštaurácia Safran – to všetko zabezpečí dokonalú veľkolepú atmosféru.

Hudobný hosť večera Robo Opatovský, moderátorka Katarína „Becca“ Balážiová, hravý rock od Dip Band, skvostné silvestrovské menu a bombastický ohňostroj. Bude to jednoducho skvelá noc!


Viac na www.demanovarezort.sk.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie