Wellness pre náročných existuje aj na Slovensku. Vieme, kde sa nachádza.

4.8.2022

Zdroj: Slovenské liečebné kúpele Turčianske Teplice

Páčil sa vám článok?

V samom srdci Slovenska, v regióne Turiec, sa nachádzajú Zlaté liečebné kúpele Turčianske Teplice. Súčasťou tohto jedinečného kúpeľného rezortu, ideálneho na relax, je aj luxusný hotel Royal Palace, ktorý vás uchváti elegantným dizajnom a kráľovskými medicínskymi službami.

Dovolenka v regióne Turiec, ktorý patrí k najmalebnejším na Slovensku, sľubuje dokonalý oddych a k nemu množstvo zážitkov. Región má nielen nádhernú prírodu, ale aj obdivuhodnú národnú a kultúrnu históriu. Ako pripomína portál martin.sk, poskytuje nekonečné možnosti horskej turistiky, cykloturistiky i menej náročných výletov. Spoznávať pritom môžete typickú ľudovú architektúru podhorských dediniek, kultúrne pamiatky, tradičnú gastronómiu či dopriať si relax v kúpeľoch.

Zdroj: Slovenské liečebné kúpele Turčianske Teplice

Turistov, a to aj spoza hraníc, láka najmä kúpeľné mestečko Turčianske Teplice, ktoré naplno využíva silu liečivých minerálnych prameňov. Ak si pre svoj pobyt zvolíte päťhviezdičkový hotel Royal Palace v areáli Zlatých kúpeľov, môžete sa tešiť na luxusné ubytovanie v spojení s kráľovskou starostlivosťou. K dispozícii sú aj apartmány s priestrannou terasou, ktorá láka výhľadom na historický kúpeľný park.

Nájdete tu všetko pre oddych a načerpanie energie. V kúpeľnej časti hotela na vás čaká nielen kráľovský wellness pre náročných, ale taktiež unikátny koncept INCARE. Inštitút kardiovaskulárnej rehabilitácie, ktorý sa ukrýva za touto skratkou, je dokonalým spojením medicínskej starostlivosti s prvotriednymi službami.

Hlavnou liečebnou ingredienciou je, samozrejme, termálna liečivá minerálna voda s jedinečným zložením, ktorej blahodarné účinky si v minulosti dopriali napríklad Žigmund Luxemburský, Maximilián Habsburský či Alžbeta Bavorská - cisárovná Sissi. Práve jej meno nesie exkluzívna hotelová reštaurácia, ktorá ponúka množstvo gurmánskych špecialít a vínnych skvostov z domácej aj svetovej produkcie.

Zdroj: Slovenské liečebné kúpele Turčianske Teplice

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?