Pivné kúpele na Liptovskej priehrade! Pravda či fikcia?

2.8.2022

Zdroj: Maladinovo

Páčil sa vám článok?

Rezort Maladinovo na brehu Liptovskej Mary je miesto, kde si užijete dovolenku ako pri mori. V najbližšom okolí nájdete rôzne atrakcie pre deti i dospelých a nádhernú prírodu, ktorú môžete objavovať na bicykli i pešo.

Liptovské „more“, ako mnohí nazývajú priehradu Liptovská Mara, ponúka atmosféru ako na morskej pláži, no navyše s výhľadmi na majestátne Nízke a Západné Tatry. Na svoje si prídu milovníci letných športov i tí, ktorí radi objavujú nové miesta či pamiatky. Užijete si skutočne more aktivít, na ktoré nestačí ani týždňová dovolenka – turistiku, vodné parky, hory, vodopády a krásne doliny, najvyššie položený hrad na Slovensku, skanzeny zapísané v dedičstve UNESCO, horolezecké trasy a najmä neskutočné výhľady takmer z každého kúta doliny. Mesto Liptovský Mikuláš pripravil na leto bohatý kultúrny program pre rodiny s deťmi aj pre páry.

Zdroj: Maladinovo

Na ubytovanie odporúčame nové moderné apartmány Maladinovo s kompletne vybavenými kuchynkami a krásnymi výhľadmi. Len pár minút pešo je akvapark Tatralandia a ďalšie atrakcie - ZOO kontakt, zábavný park, dom hore nohami či veterný tunel hurricane factory. Od apartmánov to máte niekoľko minút pešo aj na divokú pláž na Liptovskej Mare, kde je veľké plávajúce mólo. Vodné radovánky si teda zaručene užije každý.

Apartmány v Maladinove ocenia rodiny s deťmi, ale tiež páry, ktoré si chcú dopriať napríklad pobyt s privátnou vírivkou. V Maladinove nájdete tiež prvú a jedinú reštauráciu Bernard Pub na Slovensku. Hostia oceňujú najmä vynikajúcu kuchyňu tamojších šéfkuchárov a poctivé pivo Bernard.

Počas letných prázdnin prebieha v rezorte program pre deti aj dospelých. Sú tu i jedinečné pivné kúpele Bernard, wellness centrum s vírivkou pod holým nebom a ponuka rôznych masáží. Milý a ochotný personál je už len doplnok k tomu, aby ste si z Maladinova odniesli svoj vlastný dokonalý príbeh.

Zdroj: Maladinovo

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah

Páčil sa vám článok?