Kopec zážitkov priamo pod horami na vás čaká v Demänová Rezort

13.5.2022

Zdroj: Demänová Rezort

Páčil sa vám článok?

Dovolenku na Liptove si pochvaľujú mnohí Bratislavčania a práve v DEMÄNOVÁ REZORT nájdete všetko, čo potrebujete – blízke hory, detský aquapark, modernú gastronómiu a k tomu kopec unikátnych atrakcií, ktoré deti len tak neomrzia. Okrem relaxu a zábavy však rezort ponúka aj možnosť spoľahlivej investície.

Ako už naznačuje názov, rezort sa nachádza pred vstupom do Demänovskej doliny na malebnom Liptove. Ponúka jedinečné pobyty pre rodiny, páry aj väčšie skupiny v ekologických apartmánoch či chatkách

Či už sa rozhodnete pre apartmány Limba s vlastným vchodom a terasou, apartmány Pinea v hotelovom štýle alebo luxusnú chatku až pre 9 osôb so súkromnou saunou a vírivkou, nebudete sklamaní. Nádherné výhľady na hory z každej jednej strany spolu s architektúrou v škandinávskom dizajne vytvárajú dokonalú harmóniu.

Zdroj: Demänová Rezort

Krásne kopce a hory zážitkov

Pri ubytovaní to však nekončí! Chcete vyjsť z izby v lyžiarkach rovno na svah? V plavkách skočiť priamo do bazéna? Alebo potrebujete zabaviť deti, kým vy si budete užívať wellness a tradičné thajské masáže? V Demänová Rezorte nič nie je nemožné. Každý hosť má v cene pobytu wellness, fitness, vstup do Funcentra s unikátnym 3D bludiskom, bike park, v lete aquapark aj letné kino a v zime Ski centrum s klziskom.

Vymýšľať program a priplácať si za každú športovú či záujmovú aktivitu počas dovolenky môže byť pre rodinu s viacerými aktívnymi deťmi veľmi náročné. V Demänová Rezorte však túto starosť nemáte. Práve naopak – vaše ratolesti do sýtosti zabavia skvelé animátorky a veselí maskoti Anička a Kubko. 

Všetko komfortne na jednom mieste

V rezorte sa zabavia aj menšie detičky. Kým vy si budete vychutnávať kávičku na slnečnej terase reštaurácie Pinus, vaše deti sa vybláznia v areáli Kids Zone so špeciálnou mäkkou podlahou. Viete, čo je na ňom najlepšie? Aj počas oddychu budete mať svojich čertíkov pod dohľadom – preliezačky, autíčka a šmýkačky sú priamo pred terasou.

Celkovo je rezort ako malá dedinka v dedine, v ktorej máte po ruke všetko, čo potrebujete. Spomínaná reštaurácia Pinus s nádhernou terasou je pri bio jazierku, nájdete tu aj obchod s kváskovým pečivom a tradičnými potravinami Kriváň. A po západe slnka, keď sa zapnú svetielka a osvetlí fontána, úplne vás dostane magická atmosféra námestia. Nehovoriac o krásnej prírode všade navôkol a výhľadoch na majestátne štíty Nízkych a Vysokých Tatier.

Zdroj: Demänová Rezort

Investícia do budúcnosti

Demänová Rezort však nie je len premysleným konceptom relaxu a zábavy, ale aj príležitosťou na bezpečnú investíciu. Investovať môžete do chát, domov, bytov i apartmánov priamo v Demänovej. Exkluzivita rezortu spočíva v investovaní do ekologických nízkoenergetických drevostavieb s luxusným vybavením, s atraktívnou polohou v tichom prostredí a jedinečným výhľadom. Pripomeňme, že pri výstavbe areálu sa nevyrúbal ani jeden strom. Rezort totiž vyrástol na zelenej lúke.

Ako investor Demänovej Village sa stávate nielen vlastníkom nehnuteľnosti a partnerom projektu, ale aj členom VIP klubu, ktorý ponúka množstvo výhod. Investícia má rýchlu návratnosť s pravidelnými výnosmi bez potreby osobnej účasti. Nehnuteľnosť môžete využívať iba pre seba, alebo ju prenajímať prostredníctvom spoločnosti zabezpečujúcej hotelovú prevádzku. Hor sa teda za kopou zážitkov priamo pod horami Liptova!

Viac informácií nájdete na webe www.demanovarezort.skwww.demanovavillage.sk.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 

Páčil sa vám článok?