Pripravte sa na dôležité stretnutie za 30 minút: Ako na to?

9.3.2022

Zdroj: kiuikson/Shutterstock.com

Páčil sa vám článok?

Zaberá vám perfektný make-up a rozprávkový vzhľad veľa času? Nie je to nič neobvyklé, pretože dokonalý vzhľad a dobrá príprava na dôležité stretnutie si často vyžaduje vykonať kroky, ktoré nie sú jednoduché.

S nami to však neplatí. Ak sa budete držať našich jednoduchých tipov a skutočne osvedčených stratégií, pripravíte sa na rande alebo dôležité stretnutie už za krátkych 30 minút. Poďme sa spoločne o tom presvedčiť.

Načasujte si to s jednoduchým zoznamom obľúbených pesničiek

Keď sa pripravujete, na dôležité stretnutie, je dôležité, aby ste nemeškali. Avšak, pokiaľ nemáte čas  pozerať stále na hodinky, pomôžte si zoznamom obľúbených skladieb. Možno ste si to nikdy nevšimli a neuvedomili, ale bežná pesnička trvá v priemere 4 minúty.

Takže trik znie, poskladať si z týchto časových úsekov plných príjemnej a obľúbenej hudby vlastný zoznam, vďaka ktorému viete, že máte na dokončenie kompletnej prípravy čas. V priemere by to mohlo byť 8 skladieb, pri ktorých vám výber krásnych diamantových náušníc nebude robiť žiadne starosti.

Ušetrite čas pri hygiene

Pred výberom spomínaných diamantových náušníc si dajte záležať na osobnej hygiene, pretože voda a rôzne kozmetické prípravky nemusia pôsobiť na šperky dvakrát najlepšie.

Aby ste si po vstupe do sprchy ušetrili čas, uprednostnite výber telovej kozmetiky, ktoré majú v jednom prípravku viac zložiek, ide produkty s označením „3 v 1“, ktoré môžete použiť na tvár, vlasy aj telo súčasne a zbytočne sa nezdržiavať. Navyše tým šetríte prírodu, pretože ju nezaťažujete odpadom z plastových nádob.

Nezabudnite aj na hygienu zubov, ktoré môžete rozžiariť kvalitnou zubnou pastou alebo vďaka jednoduchému, pohodlnému a predovšetkým rýchlemu bieleniu zubov doma. Bieliace pásiky to za 30 minút zvládnu naozaj hravo a bez najmenších problémov.

Táto činnosť by vám mala zabrať zhruba 8 minút, čo sú asi dve piesne zo spomínaného zoznamu.

Nezabudnite na vlasy

Vysušte ich a rýchlo vyfénujte. V prípade, že vás voľný účes nepresvedčil, stavte na vždy elegantný a vkusný drdol, chvost alebo pekný jemný cop, vďaka ktorému diamantové náušnice vyniknú ešte viac. Ani táto úprava by vám nemala zabrať viac ako 8 minút.

Zdroj: fizkes/Shutterstock.com

Vyberte si elegantné šaty

Tento krok je zdanlivo najjednoduchší, no práve ten zaberie ženám a niekedy aj mužom najviac času. Veľa závisí od výbavy vášho šatníka, v ktorom, ak máte viac kúskov, môžete sa zamotať alebo si naopak jednoduchšie vybrať. Viac ako 10 minút je už zbytočne veľa.

Aby ste neboli v strese, nikdy si na dôležitú udalosť nevyberajte oblečenie na poslednú chvíľu. Použite vlastné osvedčené kombinácie, o ktorých si myslíte, že sú ideálne na akúkoľvek príležitosť. Vďaka tomu stačí potom šatník len otvoriť a siahnuť po najvhodnejších modeloch obľúbených šiat.

Nové nákupy a predovšetkým nové topánky, nechajte na čas, keď budete pokojní a môžete si ich vyskúšať.

Nepremárnite 6 minút na posledné detaily

Zostáva vám ešte 6 minút: Stačí to na make-up, parfém a kontrolu, či sú všetky dôležité detaily v poriadku a môžete pokojne odísť z domu.

Ak sa budete o svoje telo a jeho dobrý stav a zdravie takto starať každý deň, nemala by vám  rýchla príprava robiť najmenšie starosti. Naopak, môžete sa na každú dôležitú udalosť pripraviť oveľa skôr. Tak sa o tom presvedčte.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 
Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie