Tipy na víkend: Chystáte svadbu alebo hľadáte program s deťmi?

24.1.2020

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Počas nadchádzajúceho víkendu bude prebiehať viacero akcií, pozrite si náš prehľad.

Svadobné mecheche

Pozvaný je každý vydaja či ženenia chtivý, zasnúbený, zaľúbený a kto má rád lokálny dizajn a tvorbu. Na svoje si prídu všetci, ktorým záleží na detailoch a chcú sa vyhnúť nekonečnému hľadaniu na svadobných veľtrhoch, v magazínoch či internetoch.

Svadobné mecheche bude v sobotu od 10:00 na Medenej 16 v Bless X Nu Spirit. Vstup je zadarmo.

Detský blší trh

Trh je pre deti vo veku od 6 do 15 rokov v sprievode rodičov či starých rodičov. Každé dieťa dostane za 10 eurový poplatok k dispozícii vlastný stôl, kde môže svoje veci ponúkať, prípadne sa o jeho plochu môže podeliť s kamarátom. Predávať tak môžu napríklad staré hračky, oblečenie, knižky, koláčiky alebo vlastne vyrobené výrobky. Detský blší trh bude v Starej tržnici od 9 hodiny. Vstup je voľný.

Obri oceánov

Ak patríte medzi vášnivých obdivovateľov prírody, alebo chcete len sebe či svojim deťom prichystať zaujímavý deň plný netradičných stretnutí, prijmite pozvanie za veľkým dobrodružstvom do podmorského sveta plného úžasných, mnohokrát bizarných alebo nebezpečných tvorov.

K videniu bude mnoho jedinečných exponátov, ktoré nechajú návštevníkov nahliadnuť do tajomných hlbín svetových oceánov. Interaktívna zóna zase ponúkne možnosť ponoriť sa do podmorského sveta v potápačských virtuálnych okuliaroch a na vlastnej koži si "ohmatať" veľa úžasných tvorov. Výstavu nájdete v obchodnom centre Avion na prezentačnom priestore v Gastro pasáži pri výťahu a je spoplatnená sumou 4 eurá pre dospelé osoby a 3 eurá pre deti.

Galéria optických klamov a ilúzií

Stanete sa súčasťou sveta optických klamov a ilúzií a nebudete veriť vlastným očiam. Zažijete pri tom zábavu, smiech a radosť. Všetky motívy sú ručne nasprejované najlepším sprejerom na Slovensku. Bude sa konať v nedeľu od 9:15 na Námestí SNP 15. Vstupné je od 4,5 eur do 13 eur. Je potrebné si vytvoriť rezerváciu na recepcia@tripland.sk alebo telefonicky na čísle 0911 342 462.

Burza bez peňazí

Máte doma veci, ktoré nepoužívate a zaberajú vám miesto v byte? Ak sa ich chcete zbaviť a vybrať si niečo potrebné pre seba, príďte na burzu bez peňazí. Funguje to tak, že prídete, donesiete, vyberiete si, odnesiete. Na burzu noste iba funkčné veci, nie pokazené. Burza bez peňazí sa bude konať v sobotu od 9-tej hodiny v Dome kultúry Ružinov, vstup je pre všetkých voľný.

(nc)

Páčil sa vám článok?