Vlčie hrdlo s novými ihriskami

16.5.2019

Zdroj: Slovnaft, a.s.

Páčil sa vám článok?

(pr) Deti žijúce vo Vlčom hrdle, ktoré patrí pod mestskú časť Ružinov, sa môžu tešiť na dve obnovené detské ihriská. Pribudnú hojdačky, šmykľavka aj nový hrací prvok, bezpečná dopadová plocha či lavičky na sedenie.

Ihriská na sídlisku pri bratislavskej rafinérií dostanú v nasledujúcich dvoch mesiacoch nový šat. Spoločný projekt Slovnaftu a mestskej časti Ružinov vznikol na základe ohlasov obyvateľov, ktorým chýbal voľnočasový priestor pre menšie deti.

„Obnovou ihrísk chceme ľuďom v našom susedstve vytvoriť lepšie podmienky a možnosti, ako tráviť voľný čas s deťmi. Ihriská plánujeme po rekonštrukcii odovzdať do správy mestskej časti, aby tak bola zabezpečená ich pravidelná údržba a starostlivosť.“, uviedol Gabriel Szabó, CEO SLOVNAFT, a.s..

Zdroj:

​Na ihriská pribudnú nové prevažovacie hojdačky, šmykľavka, závesné hojdačky pre deti do 3 rokov, lavičky, vylepšené a doplnené pieskovisko, nový hrací prvok ako aj nová dopadová plocha.

„Je pre nás dôležité, aby aj obyvatelia Vlčieho hrdla vedeli, že sú skutočnou súčasťou Ružinova. Vážime si spoluprácu so Slovnaftom. Našli sme v ňom ústretového partnera, ktorý je ochotný rokovať, hľadať riešenia a naozaj aj pomôcť.“, povedal Martin Chren starosta Ružinova.  

Zdroj: Slovnaft, a.s.

 

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie