Výstava krídel na nábreží Dunaja je vyjadrením vďaky Dobrým anjelom

13.4.2019
0
Výstava Krídla sú kreslené, pomoc je skutočná

Zdroj: FB Dobrý anjel

Páčil sa vám článok?

V piatok pri nákupnom centre Eurovea otvorili výstavu "Krídla sú kreslené, pomoc je skutočná". Každý z jedenástich slovenských autorov pre ňu vytvoril anjelské krídla ako výraz vďaky ľuďom, ktorí pravidelne prispievajú rodinám v núdzi cez systém Dobrý anjel. Informovala o tom jeho marketingová manažérka Ľudmila Kolesárová.

"Vždy sme chceli darcov obdarovať, ale keďže registrovaných Dobrých anjelov je 200.000, zaslať každému hoc len jednu drobnosť by stálo státisíce eur, ktoré by mohli pomôcť. Ďakujeme autorom anjelských krídel za to, že vytvorili pre nás tieto symbolické a jedinečné darčeky. A ďakujeme anjelom!" povedala Kolesárová.

Autormi krídel sú producentka a výtvarníčka Katarína Kerekesová, výtvarník Erik Šille, dizajnérka Miša Chmeličková, karikaturista Shooty, grafik Adrián Macho, Sylvia Ciulisová zo Slovakiagift, Petra Slamková z Fancyillustrator a ilustrátori Jozef Gertli Danglár, Miroslav Regitko, Katarína Ilkovičová a Daniela Olejníková.

Systém Dobrý anjel pomáha pravidelným mesačným príspevkom trom tisícom rodín s deťmi, ktoré do finančnej núdze dostala vážna diagnóza dieťaťa. Rodiny do systému odporúča 1600 lekárov. Dobrí anjeli dostali okrem výstavy aj virtuálny darček na stránke https://dobryanjel.sk/kridla/#/.

(TASR)

Páčil sa vám článok?