VIDEO: Na zastupiteľstve prekvapili Matúša Valla: Odznel text skupiny PARA

7.2.2019
0
Zasadnutie MsZ

Zdroj: Magistrát

Páčil sa vám článok?

V rámci projektu Hecni sa poslanci mestského zastupiteľstva mali vo štvrtok okrem dôležitých bodov programu, aj program uvoľnenejšieho charakteru. Skupinka "hudobníkov " Matúšovi Vallovi a poslancom odspievali a zahrali pesničku skupiny PARA- Otec. V skupine je Vallo basgitaristom a spevákom.

Na Rádiu Anténa Rock prebieha zaujímavá výzva. V rámci projektu Hecni sa vyzývajú poslucháčov, aby sa s nimi zapojili do niektorej z ich nevypočítateľných hecovačiek. Jedna takáto sa udiala aj na mestskom zastupiteľstve primátora Matúša Valla v sídle magistrátu na Primaciálnom námestí. Skupinka hudobníkov, konkrétne Matej Sifon Mervart - moderátor Rádia Anténa Rock, Igor Belaj, ktorý v minulosti pôsobil ako spevák skupiny The Paranoid, Štefan Valach z kapely Fishing Strip a hudobník Filip Jánošík Lehotský spestrili poslancom zasadnutie krátkym a milým vystúpením.  Posúďte sami :

Ako sa nám podarilo zistiť, za týmto nápadom stál spolu s Matejom Sifonom starosta Dúbravky Martin Zaťovič s manželkou Zdenkou, ktorá je zas mestskou poslankyňou.

Ďalšie videá z výzvy nájdete na webe rádia. Ak máte záujem zúčastniť sa podobnej výzvy, stačí vyplniť formulár na webe Rádia Antána Rock a čakať, kedy sa ozvú. Sľubujú, že ak výzvu splníte, zažijete zábavu a k tomu basu exkluzívneho piva Rádio Anténa Rock.

(nc)

Páčil sa vám článok?