Čas pre naplnenie predsavzatí!

14.1.2019

Zdroj: Bory Mall

Páčil sa vám článok?

(pr) Počas plesovej, lyžiarskej aj loveckej sezóny Bory Mall naplno zahájilo aj výpredajovú sezónu. Pod strechou najvzdušnejšieho nákupného centra v Bratislave teraz zákazníci nájdu veľké novoročné výpredaje.

Nakúpite aj ušetríte

Vianoce a s ním spojené nakupovanie je už za nami, za to povianočné zľavy a výpredaje sú už v plnom prúde. Nákupno-zábavné centrum Bory Mall je plné príležitostí, ako si dopriať nesplnené priania, či obnoviť svoj šatník so zľavami až do 70%. Nájdete tam široký výber štýlových kúskov, ktoré módny trh práve ponúka. Ponuky obchodníkov stále pribúdajú a výšky zliav rastú, tak sa poponáhľajte. Konečne predsavzatia, ktoré môžete dodržať.

Nové módne kúsky so super zľavami si môžete vybrať v obľúbených predajniach Mohito, H&M, C&A, House, Reserved, Calliope, Gant, Napapijri, U.S. Polo Assn, s.Oliver, Orsay, Lindex, Sinsay či Met - Diesel - Emporio Armani. Výpredaje športovej výbavy si pre návštevníkov centra pripravili Meatfly, Intersport, Sports Direct, Sportisimo aj A3 Sport. Skvelé ponuky majú aj nové značky Zajo, X Bionic, Fit Plus alebo Björn Borg. Obuv a kabelky za znížené ceny nájdete v CCC, Humanic, Baťa alebo Office Shoes. Dámy určite poteší zvýhodnené spodné prádlo v Lisca a pánov lacnejšie nákupy v Nay alebo v showroome Eta. Ušetríte aj v obchode Prespánok, Tescoma, Dormeo Home a v mnohých ďalších.

Naplňte svoje predsavzatia

Teraz je ten správny čas pre všetkých, ktorí si chcú vylepšiť svoju postavu. V Golem Club v Bory Mall vám s tým pomôžu profesionálne vyškolení osobní tréneri. Ak ste si predsavzali dodržiavať zdravší životný štýl, určite navštívte Naturhouse, kde vám na mieru pomôžu s výživou a stravovaním. Zahoďte výčitky, že málo čítate a navštívte ešte dnes Panta Rhei so širokou škálou náučnej literatúry, alebo klasikou na voľné večery. Inšpirácií, ako môžete svoj rok odštartovať smerom k cieľom, je naozaj veľa. 

Zdroj: Bory Mall

Bory Mall vám prináša celý zoznam obchodov, vďaka ktorým si môžete naplniť svoje predsavzatia. Začnite nový rok s lepším pocitom zo seba. Neustále rozrastajúca sa rodina značiek v Bory Mall vám ponúka čoraz pestrejšiu ponuku módneho oblečenia, obuvi, domácich potrieb či moderných služieb. Táto sezóna je na nákupy tá najpríjemnejšia. Lovu zdar!

 

Páčil sa vám článok?