Ďakujem, že som mohol slúžiť Staromešťanom

19.11.2018

Zdroj: archív R.Š.

Páčil sa vám článok?

(pr) Voľby novej samosprávy Starého Mesta sú za nami. Staromešťania si vybrali novú starostku. Ako doterajší starosta najkrajšej bratislavskej mestskej časti jej blahoželám k volebnému úspechu.

Vlna Vallovho tímu sa prehnala aj Starým Mesto a vďaka podpore prakticky desiatich politických strán a hnutí budúca starostka získala najviac hlasov.

Oproti predchádzajúcim voľbám prišlo k urnám o zhruba 3000 voličov viac, a to podľa všetkého rozhodlo. Ako doterajší starosta som mal takmer totožnú podporu ako pred štyrmi rokmi, teraz to stačilo len na druhé miesto. Napriek tomu končím volebné obdobie s veľmi dobrým pocitom, že sa mi podarilo vykonať kus práce, ktorú ľudia vidia, ktorá im slúži a zostane slúžiť ďalšie roky. Či už to sú nové parky, nové chodníky, nové cesty, nové materské školy, nové detské jasle, nové zariadenie pre seniorov, ktoré staviame.

Chcem sa poďakovať všetkým 4022 Staromešťanom, ktorí mi 10. novembra dali svoj hlas. Veľmi si to vážim, pretože to je solídny výsledok. Aj napriek špinavej a klamlivej kampani  jedného protikandidáta a protikandidátky proti mojej osobe. Ukázalo sa, že antikampane v Starom Meste nefungujú. Vážim si vyjadrenie budúcej starostky, že starosta bol neúspešný, nie porazený, bol druhý a porazil tretieho, čo je úžasný výsledok postoja Staromešťanov. Osobne mám veľkú radosť, že aj mojou zásluhou sa staromestská a bratislavská samospráva zbavila symbolu miestnej korupcie a klientelizmu. Trochu sa obávam, že sa Staré Mesto opäť dostane pod vládu straníckych centrál. Ale také bolo rozhodnutie voličov.

Radoslav ŠTEVČÍK

 

Páčil sa vám článok?