Chodníky a cesty opravujeme štyri roky

9.10.2018

Zdroj: archív R.Š.

Páčil sa vám článok?

(pr) Najmä teraz, v závere volebného obdobia, sa niektorí snažia vyvolať dojem, akoby sme chodníky a cesty opravovali na poslednú chvíľu, pred voľbami. Nie je to pravda. Každý, kto v Starom Meste skutočne žije, kto chodí či jazdí po staromestských uliciach, vie veľmi dobre, že chodníky a cesty opravujeme už štvrtý rok.

Začalo to na jeseň 2015, keď sme zrekonštruovali chodníky a cestu pred základnou školou na Hlbokej ceste, vydláždili sme väčšiu časť Mikulášskej ulice a kompletne opravili povrch cesty na Grösslingovej ulici v úseku od Lazaretskej po Klemensovu. V roku 2016 pribudli ďalšie ulice – Múzejná, Klariská, Grösslingová, Čerešňová, Baštova, Moskovská, Palackého, Gorkého, zvyšok Mikulášskej a Židovská. V roku 2017 to bola desiatka ďalších ulíc a a desiatky schodov. V roku 2015 išlo na opravy chodníkov a ciest vyše 300-tisíc eur, v roku 2016 to bolo vyše 1,6 milióna eur, v roku 2017 vyše 1,1 milióna eur. Tento rok ide najviac v histórii – vyše 3,5 milióna eur.

Výstavba a oprava ciest sa pre mňa stala v tomto volebnom období  prioritou – z vlastných či vonkajších zdrojov sme dokázali vyčleniť na chodníky a cesty až 6,5 milióna eur. Dobrý hospodár si nenecháva všetko na poslednú chvíľu, ale robí stále – tým som sa ako starosta mestskej časti riadil po celé volebné obdobie. Výsledky mojej práce vidno na uliciach vo všetkých častiach Starého Mesta. Staromešťania to vidia a verím, že to aj ocenia.

Radoslav ŠTEVČÍK
starosta Starého Mesta

Objednávateľ: Radoslav Števčík, Bratislava / Dodávateľ: NIVEL PLUS s.r.o., Ivanská cesta 2D, Bratislava, IČO: 35712058

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie