Novinky zo sveta IT

19.9.2018

Zdroj: sc/Shutterstock

Páčil sa vám článok?

(pr) Poznáte to. Snažíte sa zorientovať vo svete informačných technológií a držať krok s každodennou záplavou technologických noviniek, ktoré sa na vás hrnú zo všetkých strán.

Avšak je takmer nemožné nájsť si zdroj informácií, ktorý by bol spoľahlivý a pokrýval by celé spektrum IT od počítačov, cez mobily až po všemožné smart zariadenia, ktoré sú v súčasnosti všade okolo nás. Veľa magazínov sa totiž z väčšej časti zameriava iba na jednu oblasť IT ako napríklad operačný systém Windows a veci s ním súvisiace a informácie o ďalších témach, ktoré vás zaujímajú, musíte hľadať niekde inde. A tak zrazu skončíte pri množstve webov, ktoré by ste chceli sledovať, aby ste mali prehľad o všetkom, čo vás zaujíma, ale takéto miešanie zdrojov vám namiesto úžitku prináša len chaos.    

Viac než Windows

 Potrebu mať čo najväčšie množstvo informácií na jednom mieste si uvedomila aj redakcia najväčšieho Windows portálu na Slovensku a v Čechách, windowscentrum.sk a na základoch tohto webu vybudovali internetový magazín vosveteit.sk. Zmena nie je len kozmetická, portál získal nových partnerov, začal tvoriť aj video obsah a čo je hlavné, začal rozširovať témy. To znamená, že tu okrem informácií týkajúcich sa operačného systému Windows nájdete viac zaujímavého a aktuálneho obsahu aj z iných oblastí IT.

Mobily značky Xiaomi

V súčasnosti čoraz viac popularity vo svete získava čínska značka Xiaomi. Produkty tohto výrobcu dostali na webe vosveteit.sk samostatnú kategóriu. Ak vás teda zaujímajú telefóny Xiaomi a ostatné výrobky tejto značky, ktorá sa len niekoľko rokov od svojho vzniku dostala medzi najväčších predajcov smartfónov, ste na správnej adrese. Okrem informácií o chystaných novinkách a recenzií najnovších produktov z dielne tohto výrobcu vás určite potešia aj informácie o akciách a limitovaných ponukách, vďaka ktorým môžete ušetriť nejedno euro pri kúpe zariadenia tejto značky. Aj keď tí z vás, ktorí už majú s týmto výrobcom skúsenosti, vedia, že kúpa zariadenia Xiaomi vašu peňaženku nezaťaží a za skvelú cenu dostanete skvelý produkt. Samozrejme, že na vosveteit.sk nájdete informácie aj o ostatných značkách, ktoré vyrábajú zariadenia s operačným systémom Android a taktiež na prázdno neodídu ani fanúšikovia hlavného konkurenta Androidov, značky Apple a ich iOS.

Páčil sa vám článok?