SÚŤAŽ: Vyhrajte lístky na výlet i nákupy do Rakúska - VÝHERCOVIA

25.6.2018
Letná linka Slovak LInes

Zdroj: Slovak Lines

Páčil sa vám článok?

Letná linka Slovak Lines opäť pravidelne premáva do rakúskych miest Parndorf a Neusiedl am See. Využiť ju môžete počas letného obdobia každý piatok, sobotu a nedeľu. Za nákupmi svetových značiek, ale aj ku krásnym plážam Neziderskeho jazera sa dostanete z Bratislavy za menej ako hodinu. S nami máte možnosť vyhrať trikrát po dva obosmerné lístky na spomínanú Letnú linku Slovak Lines.

Slovak Lines premáva letnou linkou trikrát denne v piatok, v sobotu a v nedeľu a to už od polovice júna až do 16. septembra 2018. Nastúpiť na autobus môžete na Autobusovej stanici Nivy, nástupište číslo 4 alebo na Einsteinovej ulici v Bratislave. Odchody autobusov z Bratislavy sú trikrát denne o 8., 13. a 18-tej hodine. Konečnou zastávkou je oddychové rakúske mesto Neusiedl am See, Seebad, cestou majú autobusy zástavku aj v nákupnom stredisku Parndorf.

Cestovné lístky si môžete zakúpiť rýchlo a komfortne cez webovú stránku www.slovaklines.sk, priamo v pokladni na bratislavskej stanici a v sieti predajných miest Slovak Lines v Bratislave. K dispozícii je aj nákup cestovných lístkov u vodiča autobusu priamo pri nástupe na Letnú linku. Obojsmerný cestovný lístok pre dospelú osobu do Parndorfu alebo k Neziderskému jazeru stojí 10 eur.

Nákupy alebo aktívny oddych

Slováci Parndorf naozaj obľubujú. V Designer Outlet je k dispozícií viac ako 160 predajní a niekoľko kaviarní či reštaurácií, a nákupnou „horúčkou“ sa tu dá stráviť aj celý deň.
Ak nie ste vyznávačom „nákupného športu“, môžete si zvoliť aktívny oddych v okolí Neziderského jazera. Zažijete tu skutočnú atmosféru dovolenky. Udržiavané pláže, množstvo vodných atrakcií, ale aj oddych si užijete do sýtosti. Jazero s mierne slanou vodou a maximálnou hĺbkou dva metre je ideálnym miestom na kúpanie. Pre aktívne využitie jazera je dostupná možnosť zapožičania vodných bicyklov, člnov alebo paddleboardov.

Prestúpiť môžete aj na Malokarpatský expres

Cestovný poriadok autobusov letnej linky v tejto sezóne nadväzuje na cestovný poriadok turistického autobusu Malokarpatský expres, ktorý Slovak Lines pripravil v spolupráci s Bratislavským samosprávnym krajom. Malokarpatský expres je sprevádzaný turistickým sprievodcom a jazdí každú sobotu, nedeľu a počas štátnych sviatkov na trase Bratislava - Svätý Jur - Slovenský Grob – Pezinok – Modra – Zochova chata - Dubová – Častá. Cestovné lístky na turistický autobus sa kupujú priamo u vodiča autobusu. Ak máte zakúpenú kartu Bratislava CARD, cestujete v rámci karty.

S nami máte možnosť vyhrať trikrát po dva spiatočné lístky (teda šesť lístkov v celkovej hodnote 60 eur) . Stačí, ak správne odpoviete na našu súťažnú otázku a vyplníte formulár. Súťažná otázka znie: V ktoré dni v týždni premáva Letná linka Slovak Lines?

Výhercom, ktorých meno vyžrebujeme spomedzi správne odpovedajúcich, pošleme vouchery, ktoré si budú môcť zameniť v pokladni Slovak Lines za lístky na termín, ktorý im vyhovuje. Súťaž prebieha od 25. júna 2018 do 1. júla 2018, mená výhercov zverejníme 2. júla 2018.

Súťaž už bola ukončená, zo správne odpovedajúcich sme vyžrebovali týchto výhercov:

Elena Ščasná

Ľubica Malacká

Ján Hlavatý

Gratulujeme. Výhercov budeme kontaktovať.

Páčil sa vám článok?