Okúzlite svoje deti skvelými trikmi

22.5.2018

Zdroj: bm

Páčil sa vám článok?

(pr) Už za pár minút z vás môže byť Harry Potter. Ukážte deťom pár jednoduchých trikov a zažite spolu svet fantázie. Pripravte sa na nekonečné otázky typu ako si to spravil a chceme to vidieť znova.

Kúzlo na mobile

Vieme veľmi dobre, ako všetky deti milujú mobily. Celý trik vám zaberie 5 sekúnd a jediné, čo k nemu potrebujete, je svoj mobil. Je to super trik na uvoľnenie mysle detí. Pošúchate rukou po obrazovke telefónu, na ktorej sa niečo objaví. Predmet schmatnete z displeju telefónu a keď ho už držíte v ruke, podáte ho svojmu dieťaťu. Zaručene sa vás bude pýtať, aby ste to urobili znovu!

Trik s prstami

Na tento trik vám postačia vaše prsty a jeden umelý prst, ktorý určite dostanete v najznámejšom kúzelníckom obchode Magicshop. Je to už skôr pre silnejšie žalúdky, preto predvedenie tohto triku citlivejšiemu malému dieťaťu dôkladne zvážte. Naoko prídete totiž o prst. Tento trik si už vyžaduje jemnú zručnosť v prstoch, preto je tréning veľmi vítaný.

 Predpovedajte budúcnosť

Dokážete predpovedať, čo vaše dieťa spraví, ešte predtým, ako to spraví. A to veľmi jednoducho! Nepotrebujete na to žiadnu zručnosť, len sa sústrediť. Prichystáte si 7 predmetov, papier, na ktorý si napíšete odpoveď a pero. Položíte ich pred seba na stôl a predpovedanie budúcnosti môže zažať! Toto kúzlo neodporúčame robiť opakovane, deti ho potom môžu ľahšie odhaliť.

Kúzlením sa priblížite detskej dušičke a strávite spolu chvíle plné zábavy. Nič sa však nevyrovná ozajstnému kúzelníckemu umeniu. Vychutnajte si jún v znamení kúziel a trikov, ktorý sa začne v Bory Mall Dňom detí 2.6. Na našich najmenších čaká 15 hracích zón ako LEGO, Barbie a ďalšie. Deti budú zabávať aj Paci Pac, Sníček Hugo, River Park Dance School a live show Česko Slovensko má talent z TV JOJ. Výstava Čáry Bory Fuk od 9. - 30.6. zase odhalí hry klamov a zábavné stanovištia. A začiatok prázdnin sa bude oslavovať 29.6. na – poľského Copperfielda 29.6. na Magickej show Jerzeja Bukowského, ktorú si užijú aj dospelí.  

Zdroj: bm

Páčil sa vám článok?