Čerešne v Dúbravke budú skutočne veľkorysé

14.5.2018

Zdroj: ITB Development

Páčil sa vám článok?

(pr) Pri hľadaní nového bývania človek narazí na pestrú paletu projektov, no len jeden z mála sa môže chváliť dokonalou komplexnosťou.

Žite podľa seba

Projekt Čerešne living predstavuje unikátne miesto pre život, nech už je váš životný štýl akýkoľvek. Veď kde inde nájdete viac ako 6 700 m2 zelene pretkaných oddychovými zónami, viac ako 222 m2 grilovacích terás či takmer 2 000 m kočíkových dráh? K tomu korzo s kaviarňami a službami, športoviská, detské ihriská, vodnú lagúnu či sánkovací kopec, ale aj spoločnú klubovňu a komunitné záhrady - to všetko majú obyvatelia Čerešne living k dispozícii.

Žite v obľúbenej mestskej štvrti

Pri výbere nového bývania hrá významnú úlohu aj lokalita. Dúbravka sa dlhodobo radí medzi obľúbené mestské časti a práve tu vyrastá jedinečný komplex Čerešne living - situovaný v bezprostrednej blízkosti prírody, no zároveň na mieste s plnou občianskou vybavenosťou, kde takmer všetko potrebné dokážete vybaviť „na pešo“. Ušetrite si svoj čas a namiesto cestovania za vašimi aktivitami ho venujte radšej vylihovaniu pri vodnej lagúne alebo športom priamo vo dvore.

Zdroj: ITB Development

Čerešne má každý rád

O tom, že Čerešne living patria medzi výnimočné projekty, svedčí aj fakt, že prvá fáza je už takmer vypredaná. V druhej fáze je v predaji 86 bytov, o ktoré je enormný záujem najmä zo strany rodín, keďže klienti spomínajú, že majú záujem predovšetkým o vlastné bývanie. Budúci obyvatelia budú môcť parkovať v podzemnej garáži, kde je k dispozícii takmer 400 miest, alebo na teréne, kde zaparkuje vyše 200 áut.

Zdroj: ITB Development

​Za projektom Čerešne living stojí developer ITB Development. Tvorca úspešných projektov ako Nový Háj, Kolísky, Sokolská Residence, MAMAPAPA či Gansberg Koliba, známy unikátnym prístupom k projektom a odvahe dovoliť klientom formovať si svoju finálnu podobu bývania. Popri mnohých spokojných majiteľoch bytov to ocenila aj porota súťaže CE.ZA.AR, ktorá projekt Nový Háj v roku 2015 vyhlásila za víťaza kategórie bytové domy. 

 www.ceresne.sk

 

Páčil sa vám článok?