Novú galériu Avionu otvoria už 15. marca

7.3.2007
0
Páčil sa vám článok?

Už 15. marca otvoria v Avion Shopping Parku novú nákupnú galériu, v ktorej bude 30 nových obchodov, vrátane značiek, aké na Slovensku doteraz nemali zastúpenie.

Značkami, ktoré na Slovensku debutujú, sú Hennes & Mauritz (H & M),  Marks&Spencer, Pimkie, Stiefelkönig (obuv), Salamander (obuv) a Sephora (parfuméria). V Avione budú mať svoj obchod aj ďalšie značky - C&A a Peek & Cloppenburg, ktoré budú mať svoje obchody na dvoch podlažiach, New Yorker, Orsay, Esprit, 4 You, S.Oliver, Next, Pietro Filipi, GANT a Pepe Jeans.

Kníhkupectvo Panta Rei bude zastúpené na ploche 700 štvorcových metrov. Zastúpenie tu budú mať aj značky Ecco, BergHOFF, Nike, bižutéria Diva a Shepart, Budmil (oblečenie na voľný čas a šport), cestovná kancelária TUI Reise Center, mobilný operátor Telefónica a iné. Pribudnú aj nové kaviarne a čokoládovňa.

V novej časti Avionu bude detské ihrisko zo špeciálnej mäkkej peny, prvé svojho druhu v kontinentálnej Európe. Ihrisko vyrobili v USA a je navrhnuté tak, aby bola zaručená maximálna bezpečnosť detí. S dostavbou obchodného komplexu Shopping Park Avion sa začalo v decembri roku 2005.

(juh)
Páčil sa vám článok?