Novú nákupnú galériu Avionu otvoria 15. marca

13.2.2007
0
Páčil sa vám článok?

V Avion Shopping Parku otvoria 15. marca novú nákupnú galériu, v ktorej bude 30 nových obchodov vrátane značiek, ktoré na Slovensku doteraz nemali zastúpenie.

Medzi značky, ktoré na Slovensku debutujú, patria Hennes & Mauritz (H & M), C&A, Marks&Spencer, Pimkie, Stiefelkönig (obuv), Salamander (obuv) a Sephora (parfuméria). Medzi ďalšie módne značky, ktoré budú mať v Avione svoj obchod, sa zaradili Peek & Cloppenburg, New Yorker, Orsay, Esprit, 4 You, S.Oliver, Next, Pietro Filipi, GANT a Pepe Jeans. Spoločnosti Peek & Cloppenburg a C & A sa budú prezentovať dvojpodlažnými obchodmi. Úspešný koncept kníhkupectva Panta Rei bude zastúpený na ploche 700 štvorcových metrov. Z ďalších známych predajcov tu budú mať zastúpenie značky Ecco, BergHOFF, Nike, bižutérie Diva a Shepart, Budmil (oblečenie na voľný čas a šport), cestovná kancelária TUI Reise Center, mobilný operátor - spoločnosť Telefonica a iné. Nebudú chýbať ani nové kaviarne a čokoládovňa.

Avion Shopping Park je prvé nákupné centrum na Slovensku, ktoré vo svojich priestoroch zaviedlo koncept Family Friendly Shopping Centre, čo znamená, že prihliada na potreby všetkých členov rodiny vrátane detí. Už v pôvodnej časti Avionu bolo možné nájsť okrem iného aj ľadové klzisko s celoročnou prevádzkou. V novej časti Avionu bude otvorené aj unikátne detské ihrisko vyrobené v USA, prvé svojho druhu v kontinentálnej Európe. Ihrisko je zhotovené zo špeciálnej mäkkej peny a navrhnuté tak, aby bola zaručená maximálna bezpečnosť detí.

Veľkým benefitom novej časti Avionu je dokonalé využitie denného osvetlenia. Centrálnemu námestiu dominujú dve kaviarne. Nákupná pasáž je unikátna nezvyčajnou veľkosťou priestoru a uzatvára ju netradičná fontána, z ktorej voda steká do podzemnej garáže. V areáli pribudne 608 parkovacích miest v novej garáži, takže celkove tu bude 3100 bezplatných parkovacích miest, čo je najväčšia kapacita na Slovensku. Po otvorení novej galérie sa Avion Shopping Park stane najväčším nákupným centrom na Slovensku.

(juh)

VIZUALIZÁCIE - Avion

Páčil sa vám článok?