Nízka úroveň reštaurácií

13.12.2006
Páčil sa vám článok?

Rada by som sa vyjadrila k téme o Bedekeri gurmána, kde hodnotíte celkovú úroveň tej ktorej reštaurácie. Sama sa nestačím čudovať, kto všetko má v rukách pohostinstvá, reštaurácie…

Koľkí z nich majú o tejto profesii prehľad? Alebo skôr, koľko z nich je vyučených v odbore? Prijímajú nevyučené mladučké študentky, ktoré nemajú ani páru o tom, aké jestvuje biele či červené víno, nedokážu poradiť prakticky v ničom. Rozčuľuje ma, ako neprofesionálne obsluhujú, sú oblečené a postávajú pri baroch a smejú sa so známymi. Potom to tak vyzerá v našich pohostinských zariadeniach. Veď kto privíta hneď po vstupe do reštaurácie hosťa, keď nie čašník? A ak to nie je ono, dojem je pokazený. A tak je to aj s varením. Chcela som len čosi povedať k tejto téme, lebo aj ja navštevujem reštaurácie a len tak pre seba hodnotím obsluhu.

Páčil sa vám článok?