Zvoľte si kráľovnú Plesu v opere: Ktorá vás očarila najviac?

14.1.2019
Ples v opere 2019

Zdroj: Ples v opere

Páčil sa vám článok?

Plesovú sezónu v sobotu slávnostne odštartoval Ples v opere 2019, ktorý moderovala herečka Lucia Hurajová. Aké róby zvolili prítomné dámy na Ples v opere 2019? Hlasujte a vyberte najkrajšiu dámu večera.

Ženy si dali na výbere šiat záležať a plesovú sezónu odštartovali naozaj vo veľkolepom duchu, počnúc moderátorkou Plesu v opere, herečkou Luciou Hurajovou. Témou sobotného plesového večera bola rapsódia šťastia, a to ste mohli vidieť aj na výbere plesových outfitov. Róby boli farebné, prevládali skôr svetlé farby.

Moderátorke plesu Lucii Hurajovej zhotovil návrhár Marcel Holubec W. a podľa jej čŕt tváre vybral jemný púdrový odtieň. Výsledkom bola nadýchaná princeznovská róba.

Zdroj: Ples v opere

Bývalá Miss Eva Verešová zvolila k svojim ryšavým vlasom šaty vo vínovej červenej. Celkový plesový look pôsobil slávnostne a urobil z nej očarujúcu dámu.

Zdroj: Ples v opere

Stálica plesu módna návrhárka Jana Pištejová bola pred Plesom zaneprázdnená hlavne prípravou šiat pre svoje klientky. Pre seba zvolila kvetinovú kombináciu šiat v jemnej fialovo-bielej farbe, celkový dojem pôsobil romanticky. Dobre poňala tému plesu, ktorou bola tento rok rapsódia šťastia.

Zdroj: Ples v opere

Moderátorka a dvojnásobná mama Zlatica Puškárová je verná návrhárke, ktorej každoročne zverí do rúk výber jej plesovej róby. Je ňou Jana Pištejová, ktorá sa pri návrhu nechala uniesť kvetmi, oceňujeme detail mašly pri krku. Veľmi pekné.

Zdroj: Ples v opere

​Riaditeľka súťaže krásy Miss Slovensko krásna Karolína Chomisteková dala tento rok prednosť zahraničnému návrharovi, jej plesová róba pochádza z dielne Valentino. Šaty púdrovej farby so srdiečkami pôsobia na Karolíne jemným nevinným dojmom. Tieto šaty si v minulosti zvolila aj Monika Marešová, manželka známeho českého moderátora Leoša Mareša.

Zdroj: Ples v opere

Modelka Alexandra Gachulincová mala oblečenú róbu od domáceho návrhára. V svetlomodrých šatách od Marcela Holubca W. vyzerala blondínka naozaj zaujímavo. Jej celkový výraz podčiarkol make-up s odvážnymi modrými tieňmi. 

Zdroj: Ples v opere

Obľúbeného herca Bratislavčana Dana Dangla možeme vidieť sa zabávať na tomto plese každoročne. Jeho manželka Beáta zvolila čiernu čipkovanú róbu. V oblasti dekoltu jej celkovú ženskosť podčiarka aplikácia mašle.

Zdroj: Ples v opere

Ďalšia modelka z Elite Bratislava Linda Nývltová si za svojho plesového návrhára vybrala mladého Michaela Kováčika. Tento návrhár zvolil pre modelku smaragdovú hodvábnu róbu asymetrického strihu, ktorá mala nádych francúzskeho šarmu. Lindiným pôsobiskom bolo dlhé obdobie metropola Francúzska Paríž, takže jej je tento životný štýl blízky.

Zdroj: Ples v opere

Moderátorka Veronika Cifrová Ostrihoňová prišla v šatách od návrhárky Kataríny Vavrovej a patrila k hviezdam večera. Veronika pôsobila v šatách veľmi elegantne. Na jej vizáži nebolo ani poznať, že plesu predchádzal dlhý vyše tridsať hodinový let, ktorý absolvovali spolu s manželom Matejom Sajfa Cifrom, lebo sa vrátili z dovolenky v deň konania plesu. O líčenie a vizáž sa jej postaral Boris Bordács, ktorému sa zveruje do rúk pravidelne.

Zdroj: Ples v opere

Ostrieľaná moderátorka usmiata Karin Majtánová bola odetá v zlatej róbe a kožušinovou aplikáciou na odhalených ramenách. Ďalšia dáma, ktorá tento večer trafila do čierneho.

Zdroj: Ples v opere

Manželka speváka Janka Kurica, podnikateľka Simona Bubánová, patrí medzi každoročných návštevníkov tohto Plesu. Simona zvolila róbu vo vínovej elegantnej farbe, ktorá je ako stvorená na plesové podujatie. V jednoduchosti je krása.

Zdroj: Ples v opere

Politik a podnikateľ Boris Kollár prišiel na Ples v opere tradične v spoločnosti svojej dcéry. Alexandre svetlá modrá farba šiat ako blondínke veľmi pristala, pôsobila nevinne a dievčensky.

Zdroj: Ples v opere

Slovenská herečka Anka Šišková stavila na nikdy nestarnúcu čiernu klasiku a trafila naozaj do "čierneho". Kamienkový  zvršok šiat dodal outfitu šmrnc.

Zdroj: Ples v opere

Generálna riaditeľka Divadla Nová scéna je mama obľúbeného herca súčasnosti Mareka Fašianga. Plesovú róbu zvolila výraznú červenú, pôsobila v nej ako dáma a so svojím synom sa pekne zladila.

Zdroj: Ples v opere

Bývalá moderátorka Fashion TV Jana Mutňanská prišla v spoločnosti svojho snúbenca, lekára Jozefa Dolinského. Pre tento výnimočný ples zvolila šaty v slávnostnej červenej. Navrhol jej ich kamarát Lukáš Kimlička. A podarilo sa, Jana vyzerala úchvatne.

Zdroj: Ples v opere

(nc)

 

Páčil sa vám článok?