Príďte podporiť charitatívnu akciu Vianočná 1000 a 1 kvapka krvi

6.12.2018
0

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Už tradične sa v priestoroch mezanínu Primaciálneho paláca uskutoční podujatie s charitatívnym rozmerom „Vianočná 1000 a 1 kvapka krvi“ pre deti na detskej onkológii, ktoré organizuje OZ Deťom pre život v spolupráci s Národnou transfúznou službou pod záštitou primátora Bratislavy.

Tohto roku ide o 11. ročník tejto populárnej akcie, ktorej sa zúčastnia ako aj po minulé roky hráči ŠK Slovan Bratislava, ktorý je zároveň partnerom tejto charitatívnej akcie, okrem nich aj známi futbaloví reprezentanti. Súčasťou akcie je takisto vianočná dražba dresov známych futbalistov a ich odovzdanie výhercom priamo na mieste.

Tento rok sa z dražby potešia najmä futbaloví fanúšikovia. Reprezentačný dres s podpismi všetkých spoluhráčov venoval obranca Milan Škriniar V dražbe je aj dres SK Slavia Praha s číslom 17, ktorý oblieka futbalista Miroslav Stoch. A vydražiť bude možné aj jeden dres slovisnkého futbalistu Andraža Šporara z ŠK Slovan Bratislava.

Krv môžete prísť darovať do Primaciálneho paláca v rámci charitatívnej akcie Vianočná 1000 a 1 kvapka krvi zajtra 7. 12. 2018 v čase od 8:00 do 12:00 h.

OZ Deťom pre život od svojho vzniku aktívne pomáha rôznymi spôsobmi práve deťom s onkologickými chorobami. Výťažok z charitatívnej dražby poputuje na podporu detských onkologických pacientov a ich rodiny, na individuálnu pomoc a na projekt celoročnej prevádzky Auto pre deti.

Do charitatívnej dražby je možné zapojiť sa dnes do 20:00 h TU.

(bal)

Páčil sa vám článok?