Rozprávajú vaše deti správne? V Dúbravke bude prednáška logopedičiek

19.11.2018
Prednáška logopedičiek

Zdroj: TS

Páčil sa vám článok?

Nemal by už hovoriť, rozumie, čo mu vravím, vyvíja sa správne? Toto sú otázky nejedného rodiča malých detí. Na všetky sa budú snažiť dať odpoveď odborníčky v danej oblasti, logopedičky v zdravotnom stredisku Saratov v Dúbravke

Prednášky budú viesť klinické logopedičky Daniela Hudecová a Barbara Trstenská.

Po prednáške o komunikácii u detí vo veku 3-6 rokov  sa bude v Dúbravke hovoriť o reči malých detí v ranom veku.  Prednášku Reči o reči  organizujú mestská časť Bratislava Dúbravka, Bratislavský samosprávny kraj, Rodinné centrum Macko v  spolupráci s Komisiou sociálnou-zdravotnou a bytovou a Občianskym združením ANTIAGE & Jesenium.

„Tentoraz sme sa rozhodli, že logopedičky prídu priamo k rodičom a ich deťom do Rodinného centra Macko na Sekurisovu ulicu,“ hovorí predseda Komisie sociálno-zdravotno a bytovej Juraj Štekláč, ktorý prednášky v mestskej časti organizuje už tretí rok.

Klinické logopedičky Daniela Hudecová a Barbara Trstenská oboznámia rodičov ako primeraným spôsobom stimulovať vývin reči ich dieťaťa. Zároveň poskytnú informácie o odchýlkach vo vývine reči, ktoré poukazujú na prítomnosť narušenej komunikačnej schopnosti.

Prednáška bude 22. novembra v Rodinnom centre Macko na Sekurisovej, pričom pre deti bude k dispozícii herňa. O reči sa začne hovoriť o 17:30. Vstup je voľný.

(TS)

Páčil sa vám článok?