VIDEO: Hrôzostrašné zábery z Petržalky - zrazený muž letel vzduchom viac než 10 metrov!

13.11.2018

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Koncom októbra došlo na Panónskej ulici priamo na priechode pre chodcov k zrazeniu muža, ktorého z cesty doslova vystrelilo do vzduchu rýchlo sa rútiace auto. Scenár bol takmer klasický. Auto v jednom pruhu dalo dvojici idúcej cez cestu prednosť a auto idúce dosť rýchlo v druhom pruhu nabralo chodca na kapotu a je len zázrak, že mladý muž nehodu prežil.

Video zrážky chodca sa objavilo pred niekoľkými dňami na Facebooku aj s nasledujúcim opisom od užívateľky tejto sociálnej siete menom Lucia: "MILÍ PETRŽALČANIA, chcela by som Vás upozorniť, aby ste boli naozaj opatrní aj na priechode pre chodcov. Toto sa stalo na priechode Panónska ul. koncom októbra 2018 (konečná Jasovská ul. - Slnečnice mesto), kde VODIČ (INFO SOM DOSTALA OD SVEDKA NA ZASTÁVKE) nevenoval pozornosť vedeniu vozidla, ale mobilu a zrazill takto mladého chlapca. Nie je to prvý prípad, vodiči tu letia ako zmyslov zbavení. Možno by na začiatok pomohla aspoň svetelná signalizácia, prípadne rovno semafor. Bolo by vhodné riešiť túto problematiku, ktorá je v Petržalke na viacerých miestach (krizovatka smer Lidl Betliarska či priechod pri zastavke Lubovnianska a atd...) P. S. CHLAPEC NAŠŤASTIE PREŽIL, ale naozaj sa opäť čaká kým vyhasne nevinný ľudský život?" 

Autentické zábery, z ktorých ide priam hrôza si môžete pozrieť tu:

Zdroj: abn

Zdroj: abn

Zdroj: abn

Zábery zverejňujeme aj ako formu prevencie, aby sa vodiči, ktorí jazdia po Panónskej či iných podobných dlhších uliciach nášho mesta naozaj pozorne a zodpovedne venovali riadeniu, dodržiavali maximálnu povolenú rýchlosť, ktorá je pred týmto úsekom znížená na 60 km za hodinu a hlavne pred priechodmi pre chodcov si dávali oveľa väčší pozor než doteraz. Veď napríklad tento priechod sa nachádza v bezprostrednej blízkosti novej štvrte Slnečnice, kde bude viacero obytných domov aj nákupných prevádzok, takže sa tu dá už v blízkej budúcnosti predpokladať dosť vysoká frekvencia chodcov. 

(ars, foto: Google Maps, video: FB B.H.)

 

Páčil sa vám článok?