V Dúbravke sa stratilo domáce prasiatko Mary - nevideli ste ho niekde náhodou?

12.11.2018

Zdroj: Facebook Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Na sociálnej sieti - profile venovanom Dúbravke sa dnes ráno objavila správa o stratenom prasiatku menom Mary. To sa včera počas dňa zmizlo v lokalite Strmé sady a jeho majiteľka spolu so svojim partnerom ho zatiaľ márne hľadajú. Ľuďom, ktorí im ho pomôžu nájsť, je sľúbená aj odmena...

" V časti Strmé sady sa stratilo prasiatko. Ak by ste ho náhodou niekde videli, dajte nám prosím vedieť. Prasiatko počúva na meno Mary, stratilo sa včera okolo 17:00. Je vo veľkosti stredného psa, nie je nebezpečné, len rado vyskakuje. Dá sa nalákať na jedlo," napísala k fotografii zverejnenej na sociálnej sieti jeho majiteľka - pani Lucia Mikušová. Bratislavské noviny sa s ňou skontaktovali, aby sa jej spýtali ako k zmiznutiu prasiatka vlastne došlo. "Je to náš domáci miláčik, chodíme ho von venčiť a najčastejšie býva u nás na dvore. Ten je samozrejme zo všetkých strán oplotený, ale tento víkend sa v okolí nášho domu vyskytovali diviaky, tak nie je vylúčené, že jeden z nich sa na náš pozemok chcel podhrabať, pretože časť plotu bola nadvihnutá. Nemyslím si, že by to dokázala naša Mary. Je však veľmi pravdepodobné, že práve cez túto dieru utiekla," hovorí pani Lucia, ktorej sa zatiaľ ozvala jedna pani a tvrdila, že podobné prasiatko videla na Železnej studničke. "Nechce sa mi veriť, že by tak ďaleko odbehlo. Skôr si myslím, že že niekto zlákať jedlom a ono s ním odišlo," hovorí.    

Majiteľka prasiatka sa dnes bola pýtať na mestskej polícii, v útulku i na Slobode zvierat, ale nielenže sa zatiaľ nenašlo, ale ani im nikto nič nehlásil. "Ak ho niekto uvidí a privedie nás na jeho stopu alebo nájde, určite ho odmena neminie," dodala pani Mikušová.  

(ars, foto: FB Dúbravka)

Páčil sa vám článok?