FOTO a VIDEO: Bratislavu včera roztancovali dve populárne hudobné skupiny - slovenský Elán a britský East 17

27.10.2018

Zdroj: FB Elán - Jano Taufer

Páčil sa vám článok?

V piatok 26. októbra 2018 sa zaplnil zimný štadión Ondreja Nepelu do posledného miestečka, nakoľko sa tu konal koncert pri príležitosti 50. výročia vzniku legendárnej slovenskej skupiny Elán. Rušno bolo aj na Dolných honoch. Do čoraz známejšieho Clubu Hron zavítali členovia anglickej formácie East 17 - populárneho boybandu z 90-tych rokov.

Britská kapela East 17 pozývala svojich fanúšikov na koncert aj prostredníctvom videa:

Do Bratislavy v piatok bez problémov dorazili a pózovali aj pred vlastným plagátom propagujúci ich dlho očakávaný a ako vidno, tak vypredaný bratislavský koncert.

Zdroj: FB Club Hron

​Pred niekoľkými týždňami sa objavili aj v televíznej relácii Chart Show na Markíze:

Skupina Elán mala takisto vypredaný koncert, na ktorý prišlo na Zimný štadión Ondreja Nepelu možno až 15-tisíc divákov. Tí zaplnili tri tribúny a najväčší dav pochopiteľne tancoval priamo pred pódiom. Bolo priam neuveriteľným zážitkom vidieť a počuť ako s Jožom Rážom všetci diváci spievajú a to sme v hľadisku videli jeho rovesníkov, veľa ľudí v strednom veku, tínedžerov, ale dokonca aj viacero malých detí.

Zdroj: FB Elán - Jano Taufer

​Elán svoj koncert k 50. výročiu vlastného vzniku poňal chronologicky a jednotlivé pesničky boli uvádzané prostredníctvom videozostrihu najväčších udalostí, ktoré sa v danom roku či období stali...

Samozrejme, že nechýbal ani ich najväčší hit Voda, čo ma drží nad vodou, ktorý vznikol práve v čase, kedy mal spevák Jožo Ráž vážnu nehodu na motorke a takmer po nej prišiel o život.

Trojica Jožo Ráž, Jano Baláž a Vašo Patejdl to opäť naplno rozbalila a nadšení diváci ich nechceli pustiť z pódia ani po dvoch hodinách. Ale napokon sa uskutočnila záverečná klaňačka všetkých účinkujúcich:

Zdroj: FB Elán - Jano Taufer

​(ars, foto: Ján Taufer, FB Club Hron, video: FB O.K., R.F.

Páčil sa vám článok?