Októberfest v Dúbravke bude ekologický, ale aj s pivom, dobrým jedlom a hudbou

10.10.2018

Zdroj: MČ Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Už druhý rok spája obyvateľov mestskej časti Bratislava - Dúbravka podujatie aj s novinkou – dúbravským Októberfestom, na ktorom ani tento rok nebude chýbať dobré pivko, chutné jedlo, kvalitná hudba a vraj aj priaznivé počasie. To všetko je naplánované už na túto sobotu, teda 13. októbra 2018.

Dúbravský remeselný jarmok píše v mestskej časti  svoju niekoľkoročnú históriu. A históriu úspešnú. Organizuje ho občianske združenie Projekt Život a sprevádzaný je vysokou účasťou a rozmanitosťou. Jeho cieľom je priblížiť a predstaviť širokej verejnosti unikátne výrobky, otvoriť diskusiu na jarmoky s kvalitnými výrobkami a v neposlednom rade dať priestor šikovným a kreatívnym ľuďom z celého Slovenska. Prebiehať by mal tradične na priestranstve pred DK Dúbravka a program sa začína o 16,00 hod. Na pódiu sa vystriedajú skupiny - Rockin Two, Žabí Rauš a Kristián Révay.

Zdroj: MČ Dúbravka

​Pivo zastúpi pivovar Stupavar, remeselný pivovar Garáž z Lamača a dúbravská Pivotéka zo Saratovskej ulice. Tá aj na základe podnetov obyvateľov prišla s ideou sklenených pohárov. Oslovili ostatné pivné stánky a pivo by sa tak malo čapovať do skla, takže nehrozia stovky plastových pohárov, ktoré sa budú hromadiť v košoch, prípadne aj okolo nich. Cieľom je nielen myslieť na životné prostredia, ale ísť aj konkrétnym príkladom. Vstup na akciu je voľný.

(ts, ars, foto: MČ Dúbravka)

Páčil sa vám článok?