Konečne: Na pošte na Furdekovej už v takýchto radoch stáť nebudete

28.9.2018
Rad na pošte na Furdekovej

Zdroj: Martin Čambalik

Páčil sa vám článok?

Pošta Bratislava 55 na Furdekovej 16 v Petržalke patrí medzi najvyužívanejšie. Preto mnohí obyvatelia nechápavo krútili hlavou nad tým, že ešte i v 21. storočí musia stáť v nedôstojných ardoch. Dnes to už je minulosťou.

"Konečne už ja na našej Pošte - Furdekova 16 budeme vybavení nie ako doteraz ,po stojačky v dlhých radoch v štýle 80. rokov, keď sa stálo na banány. Odpadnú aj hádky, kto koho predbehol, ktoré sme museli neraz sledovať," napísal na sociálnu sieť Petržalčan martin Čambalik..

Ešte pred pár dňami sa totiž na Furdekovej stálo v dlhých radoch, po novom pribudli stoličky a vyvolávací systém. "V polovici septembra som písal a poslal fotografie generálnemu riaditeľovi SP a.s. Petrovi Helexovi, aby urgentne riešil nedôstojné podmienky na Furdekovej, keďže pošta v auguste oznámila, že do vyvolávacích systémov bude postupne investovať, informoval ešte spomínaný obyvateľ Petržalky na sociálnej sieti. V odpovedi, ktorú mu zaslala vedúca odboru komunikácie pošty Martina Macková sa dozvedel, že vyvolávací systém na Furdekovej zaviedli 24. septembra a postupne budú osádzať ďalšie sedenie a podobne.

FOTOGALÉRIA:

(ms)

Páčil sa vám článok?