Bratislavou sa dnes prejde nový primátor Viedne M. Ludwig

12.9.2018
Michael Ludwig

Zdroj: FB Michael Ludwig

Páčil sa vám článok?

Bratislavu navštívi v stredu nový primátor Viedne Michael Ludwig so svojou delegáciou. Je to jeho prvá oficiálna zahraničná pracovná cesta, na ktorej sa stretne s primátorom Bratislavy Ivom Nesrovnalom. Informovala o tom hovorkyňa hlavného mesta Zuzana Onufer.

Viedenský primátor pricestuje do Bratislavy vlakom. V rámci svojho pracovného programu bude diskutovať so študentmi, prejde sa ulicami aj nábrežím Bratislavy a navštívi Primaciálny palác, v ktorom sa uskutoční oficiálne pracovné rokovanie s bratislavským primátorom. "Celodennú návštevu v Bratislave zakončí primátor Viedne účasťou na obchodnom fóre spolu s prezidentom viedenskej hospodárskej komory," uviedla Onufer.

Počas obhliadky mesta budú distribuované pohľadnice označené "Viedeň-Bratislava" spolu s typickými viedenskými oblátkami. Pohľadnice budú ofrankované s predtlačenou adresou, stačí na ne vyplniť meno a kontakt a zaslať poštou do Viedne do konca septembra. "Následne budú v tombole vyžrebovaní výhercovia, ktorí môžu získať zaujímavé ceny," spresnila Onufer. 

Posledná oficiálna návšteva primátora Viedne v Bratislave sa uskutočnila 15. mája 2014.

(TASR ) 

Páčil sa vám článok?