FOTO: Sochu ženy pri fontáne Zuzka obliekli do šiat v hodnote viac než 500 eur. Čo myslíte ako dlho na nej vydržia?

17.8.2018

Zdroj: Magistrát

Páčil sa vám článok?

Fontána Zuzka sa nachádza pri križovatke Karadžičovej a Záhradníckej ulice a jej dominantou je socha nahej ženy, ktorá dnes púta pozornosť okoloidúcich tým, že je oblečená do krásnych letných pestrofarebných šiat. Podľa našich informácií ide o model v hodnote viac než 500 eur a oblečené sochy sú súčasťou kampane istého módneho magazínu...

"Kúpajúca sa Zuzka pre Vogue CS vo Fullove šatách. Je stále oblečená! Nájdete ju na križovatke Záhradnícka a Karadžičova," napísala k fotografii oblečenej sochy pani Lenka Sršňová. ​Je súčasťou tímu, ktorý v Bratislave odel viacero sôch, vrátane Hviezdoslava na rovnomennom námestí alebo súsošia pri fontáne v Prezidentskej záhrade.

Zdroj: FB Lucia Sršňová

 Ide o kampaň pri príležitosti vstupu československej verzie spomínaného svetoznámeho módneho magazínu na náš trh.   

Zdroj: FB Lucia Sršňová

​Pavol Országh Hviezdoslav v POP-line plášti...

Zdroj: FB Lucia Sršňová

"Niekto sa už nemohol pozerať na našu holú Zuzku chudobnú, tak ju zaodel," napísal ku svojej fotografii na sociálnej sieti Bratislavčan Richard Richtarech.

Zdroj: FB Richard Rychtarech

​"Akurát mi manželka Janka píše, že to je performance po meste, lebo vyšlo Vogue SK a, že ak sa nikto nekuká, mám to ísť vyzliecť," s úsmevom sa priznal Richard, ktorý sa od nej zároveň dozvedel, že model, ktorý má socha na sebe môže mať hodnotu aj viac než 500 eur. "Tak som naozaj zvedavý ako dlho tie šaty na Zuzke vydržia," dodáva.

(ars, foto: FB R.R., L.S.)    

Páčil sa vám článok?