VIDEO: Polícia na dnes chystá mimoriadne bezpečnostné opatrenia v treťom bratislavskom okrese!

Zdroj: FB Polície Slovenskej Republiky

Páčil sa vám článok?

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave pripravilo v súvislosti s dnešným športovým podujatím - zápasom Európskej ligy vo futbale medzi ŠK Slovanom Bratislava a Rapidom Viedeň mimoriadne opatrenia bezpečnostného charakteru v treťom bratislavskom okrese. Ak môžete, tak sa radšej okoliu štadióna na Pasienkoch v čase pred zápasom či krátko po ňom, radšej vyhnite!

V súvislosti s konaním sa športového podujatia, ktoré sa uskutoční dnes vo večerných hodinách na futbalovom štadióne v treťom Bratislavskom okrese, pripravilo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave opatrenia bezpečnostného charakteru. Cieľom týchto opatrení je zabezpečiť ochranu verejného poriadku, ochranu života, zdravia a majetku občanov, plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky pred počas a po ukončení futbalového zápasu na území hlavného mesta Slovenskej republiky Bratislavy.

Futbalový zápas 3. predkola Európskej ligy medzi ŠK Slovan Bratislava a Rapidom Viedeň sa začína o 21,05 hodine, ale fanúšikovia budú na Pasienky prichádzať asi už od 19-tej hodiny a nielen domáci, ale aj hostia z Rakúska sú známi tým, že vedia narobiť na štadiónoch, ale aj v ich okolí poriadny rozruch, občas sprevádzaný nielen hlukom, ale aj výtržnosťami. 

Pamätným je aj zápas medzi Slovanom a Spartou Praha, ktorý sa v rovnakej súťaži odohral 23. októbra 2014, keď pražskí hooligans vnikli do sektoru slovanistov a tí v panike preskakovali plot vedúci na hraciu plochu. Zasahovať vtedy museli všetky prítomné bezpečnostné zložky vrátane polície. Pripomenúť si to môžete tu:

"Dopravní policajti budú počas priebehu bezpečnostného opatrenia situáciu monitorovať a podľa jej vývoja budú pripravení reagovať operatívne. O prípadných dopravných obmedzeniach bude verejnosť včas informovaná. Zároveň týmto občanov žiadame, aby počas bezpečnostného opatrenia rešpektovali prípadné pokyny a výzvy polície a boli ohľaduplní voči ostatným občanom," odkázal verejnosti prostredníctvom médií hovorca Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Michal Szeiff.

(ars, ts, video: YouTube, ilustračné foto: abn)

Páčil sa vám článok?