Mestský policajt v čase voľna zabránil vzniku požiaru a pomohol chytiť muža podozrivého z drogovej trestnej činnosti

Zdroj: MsP

Páčil sa vám článok?

V utorok podvečer jeden z kynológov Mestskej polície hl. mesta SR Bratislavy v rámci služobného voľna vykonával výcvik svojho služobného psa v blízkosti hotela na Seneckej ceste, keď si zrazu všimol dym vychádzajúci z areálu hotela. Aj napriek tomu, že nebol v službe, tak sa rozhodol zasiahnuť...

Mestský policajt na vzniknutú situáciu zareagoval tak, že sa okamžite vybral na miesto, odkiaľ dym vychádzal. "Tam zbadal osobu, ktorá sa z priestoru snažila utiecť, pričom v rukách držala neznámy horiaci predmet. Následne prišli do lokality aj príslušníci Policajného zboru, ktorých kynológ informoval o vzniknutej situácii. Mestský policajt i naďalej pomáhal hliadke Policajného zboru s prehliadkou okolia a po niekoľkých minútach pátrania bola podozrivý muž zadržaný a predvedený na príslušné oddelenie Policajného zboru," uviedla k prípadu hovorkyňa Mestskej polície v Bratislave Barbora Krajčovičová.        

Zadržaný bol muž vo veku 35 rokov. Okrem toho, že upriamil na seba pozornosť pálením káblov, je podozrivý aj z páchania drogovej trestnej činnosti.

(ts, ars, ilustračné foto: abn)

Páčil sa vám článok?