Agresívny mladík v električke: Dôchodcovi zlomil ruku, ďalšiemu mužovi na ulici zničil mobil za tisíc eur

8.6.2018
0

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Agresívny Patrik L. (19) z okresu Dolný Kubín vyvádzal v bratislavskej električke aj na ulici. Policajný vyšetrovateľ ho už obvinil z trestného činu výtržníctva v súbehu s trestným činom ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom poškodzovania cudzej veci.

Podľa doterajších informácií včera v čase okolo 18.00 h obvinený v priestoroch električky MHD v smere z Kamenného námestia na Americké námestie začal opakovane verbálne napádať 64-ročného cestujúceho. Obvinený mal vo verbálnom napádaní pokračoval aj po vystúpení a presune na zastávku MHD Blumentál, kde poškodenému mužovi vytrhol z ruky dáždnik a sotil do neho. Týmto konaním poškodený muž spadol na zem, pri čom narazil o konštrukciu zastávky MHD. Muž utrpel zlomeninu ruky, ktorá si vyžiadala lekárske ošetrenie,“ informoval nás bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

To však nie je zďaleka všetko. Na zastávke stál ďalší muž, ktorý sa seniora zastal, avšak mladík zaútočil aj na neho, pričom mu poškodeil mobilný telefón v hodnote tisíc eur. Privolanou hliadkou PZ bol mladík obvinený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov bol umiestnený v cele policajného zaistenia, pričom zároveň bol spracovaný aj podnet k návrhu na jeho väzobné stíhanie,“ dodal Szeiff.

Agresívnemu mladíkovi hrozí pobyt za mrežami na dva roky až päť rokov.

(ms)

Páčil sa vám článok?