FOTO: Kandidát na bratislavského primátora sa v električke zahral na netopiera a zavesil sa dole hlavou!

Zdroj: Facebook M.V.

Páčil sa vám článok?

Zdá sa, že jeden z kandidátov na post budúceho bratislavského primátora - architekt a hudobník Matúš Vallo, ktorý medzi prvými oficiálne potvrdil svoju kandidatúru a zahájil predvolebnú kampaň, bude úplne iný než jeho konkurenti v súboji o post prvého muža mesta. Pred niekoľkými dňami sa nechal odfotografovať ako visí v električke dole hlavou, pričom nohy má zavesené na tyčiach. Mládež tejto pozícii hovorí: netopier...

Nebýva obvyklé, aby kandidát na post bratislavského primátora vystrájal v električke takéto kúsky a vešal sa nohami na tyče dole hlavou. Skôr je to typické pre bláznivých tínedžerov a študentov v rámci nejakej stávky či recesie. Navyše v električke plnej ľudí počas jej premávky to vôbec nie je jednoduché sa takto netradične zavesiť a ešte tam aj nejaký čas v polohe „na netopiera" vydržať. Matúš Vallo zverejnil svoju fotografiu ako visí dole hlavou na svojom profile, ktorý má na sociálnej sieti. Niektorí jeho kamaráti si bez okolkov priznali, že to v mladosti tiež skúšali. „Toto sme robievali v nočákoch alebo v električke smerom na Zlaté piesky," napísal Miloslav Láber alias Whisky - spevák skupiny Slobodná Európa. „Raz dávno som takto dole hlavou visel tri zastávky a jedna nahnevaná pani sa ma pokúšala dať dole dáždnikom," zaspomínal si Peter. Fotograf Vlado zase tvrdí, že naozaj uznávaný vo svojom okolí bol ten, kto v polohe na netopiera absolvoval s revízorom aj kontrolu cestovných lístkov. „A keď si vydržal dole hlavou z jednej konečnej na druhú, tak ťa kamaráti začali volať Batman," dodal poslanec NR SR Martin Poliačik.         

Pochopiteľne, že Bratislavské noviny kontaktovali Matúša Valla, aby sa ho opýtali, za akých okolností vznikla spomínaná fotografia. „Nakrúcali sme v rámci mojej kampane jeden spot o Bratislave v prenajatej električke a na záver som si vyskúšal aj túto netradičnú polohu. Bežne sa takto v prostriedkoch mestskej hromadnej dopravy naozaj nevozím," so smiechom dodal nádejný kandidát na budúceho primátora. 

​(ars, foto: Facebook, abn)

  

Páčil sa vám článok?