Za slušné Slovensko: Pre dnešný protest bude v centre vylúčená premávka električiek

15.4.2018
2.protest Postavme sa za slušné Slovensko na Námestí SNP

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

V centre Bratislavy bude pre dnešný protest na Námestí SNP vylúčená zhruba od 16.00 h premávka električiek liniek 1, 3, 4, 6, 7, 8 a 9, a to v úseku Šafárikovo námestie - Štúrova - Jesenského - Námestie SNP a Špitálska.

Dopravca zároveň posilní hliadky svojho dispečingu, ktorý bude na vzniknutú situáciu operatívne reagovať a v prípade potreby v spolupráci s políciou skráti alebo odkloní aj ďalšie linky MHD. Električky budú počas zhromaždenia jazdiť po odklonových trasách.

Polícia upozorňuje, že približne od 15.00 h sa na Námestí SNP, Šafárikovom námestí, Štúrovej ulici a v priľahlých uliciach Starého Mesta môžu obmedzenia týkať aj osobnej dopravy, vodičom preto odporúča využiť na prejazd inú trasu. "Tým, ktorí počas dňa budú parkovať v tejto lokalite odporúčame, aby si do 15.00 h preparkovali svoje vozidlá na iné miesta, nakoľko to už potom pravdepodobne nebude možné,“ informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Zhromaždenie Za slušné Slovensko sa na Námestí SNP začína o 16.00 h, od 15.30 by sa na toto miesto mali zo Šafárikovho námestia presúvať študenti, ktorí sú zúčastnia na pochode organizovaného iniciatívou #Niejenámtojedno.

(TASR)

Páčil sa vám článok?