FOTO Rozhorčení Dúbravčania: Detské ihrisko pár dní po vynovení posprejovali vandali

1.4.2018
0
Ihrisko na Pekníkovej

Zdroj: FB Dúbravka

Páčil sa vám článok?

Bratislavská mestská časť Dúbravka sa pustila do rekonštrukcie viacerých detských ihrísk. O to smutnejší je fakt, že niekto dokáže výsledky tejto práce bezdôvodne znehodnocovať. Vandal dokonca postriekal i osobné auto.

„Mestská časť postupne rekonštruuje a obnovuje detské ihriská, čo stojí nemalé finančné prostriedky, ale detské šťastie a bezpečnosť sa nedá vyčísliť. O to viac sme sklamaní, keď necelý týždeň po výmene hracieho prvku v Parku Pekníková sa nám naskytol takýto pohľad. Napriek vyčleňovaniu plôch na grafity bolo zrejme lepším nápadom počarbať hrací prvok. Je nám to veľmi ľúto a ostáva nám dúfať, že sa tieto “umelecké diela” budú dať vyčistiť,” informovala mestská časť na sociálnej sieti.

Pod príspevkom sa rozprúdila veľká diskusia, nahnevaní Dúbravčania sa snažia zistiť, kto to urobil. „Ide ma poraziť, že sú medzi nami také hovädá, čo nevedia, čo so sebou. Keď sa ma dcéra pýtala, čo to je a teraz to už kreslí na papier, lebo som povedala, že nepodarené srdiečko. Fakt hovädá sprosté, že človek si nemôže ani dieťa normálne vychovávať,” napísala Katka.

Zdroj: FB Dúbravka

Podľa obyvateľov sa na týchto miestach často zdržujú výrastkovia. To však nie je bohužiaľ všetko. Ako sa ukázalo, na Pekníkovej pravdepodobne ten istý človek poškodzoval aj osobné autá.

Zdroj: FB Dúbravka

Ten istý vandal na Pekníkovej zrejme poškodil aj osobné auto.

(ms)

Páčil sa vám článok?