FOTO a VIDEO: Futsalisti Pinerola deklasovali v ligovom derby Wild Boys 8:1!

26.2.2018

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

Slovenská futsalová liga pokračovala cez víkend 17. kolom. Zápasy odštartovali už v piatok 23. februára a šlágrom bolo bratislavské derby, v ktorom druhý tím tabuľky Wild Boys ´02 Bratislava hostil v Hant aréne na Pasienkoch štvrtý klub ligy Pinerola Futsal 1994. A bola to až nečakane jednoznačná záležitosť!

V tejto sezóne sa už jeden zápas medzi Pinerolou a Wild Boys odohral a to na jeseň minulého roku. Vtedy vyhrali „divokí chlapci“ 6:5, keď víťazný gól vsietili v posledných minútach. Tentokrát však nenechala Pinerola nič na náhodu a od prvej minúty na palubovke Hant arény jasne dominovala. A to herne aj výsledkovo.

Zostrih zápasu si môžete pozrieť tu:

Takto reagoval na nečakaný výsledok po zápase asistent trénera domácich:

Wild Boys ´02 Bratislava – Pinerola Futsal 1994 Bratislava 1:8 (0:3)
góly: Paštrnák – Halás, Hájek po 2, Valdemir Da Silva, Victor Seiji Martins De Souza, Wesley Estevao Dos Santos, Lenčéš (vlastný)
ŽK: Matejov, Ostrák (obaja Wild Boys ´02 Bratislava)
300 divákov
Branislav Škorec, tréner Wild Boys ´02 Bratislava: „Krutá prehra, súper bol efektívny, dal gól z každej šance alebo sme mu k tomu pomohli my vlastencom. Na druhej strane treba povedať, že vyhrali úplne zaslúžene, pretože po druhom góle mali viacej z hry a boli lepší. Treba dať hore hlavy a pripraviť sa na ďalšie zápasy, so Slovanom a v play-off. Dostali sme facku, z ktorej sa musíme poučiť a nemôžeme sa vyhovárať ani na to, že nám chýbali hráči. V stredu nás čaká posledný zápas základnej časti, kde si môžeme vyskúšať viacero variant, ktoré budú prichádzať do úvahy v play-off. Niektorí hráči potrebujú voľno, pred play-off im padne vhod."
Ladislav Mikita, Pinerola Futsal 1994 Bratislava: „Dnes sme podali veľmi dobrý výkon, zo začiatku sme sa ťažšie rozbiehali, ale po prvom góle dominovalo už len jedno mužstvo na ihrisku.Víťazstvo rozdielom triedy je zaslúžené, ale zostávame pri zemi, lebo v určitých fázach hry to nebolo ideálne,ale pripisujem to ešte tej nezohratosti, na ktorej do play off musíme ešte popracovať. S prístupom hráčov som spokojný."

(ars, foto: Facebook, video: Youtube)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie