FOTO: Polícia bude trestne stíhať speváka Milana Špaňa za napadnutie 19-ročného mladíka v Slávičom údolí!

15.2.2018

Zdroj: Koláž abn

Páčil sa vám článok?

Už takmer týždeň uplynul od incidentu, ktorý sa odohral v piatok 9. februára v Slávičom údolí medzi vodičmi bieleho a červeného mercedesu. Starší muž, ktorým bol spevák Milan Špaňo, mal napadnúť päsťami 19-ročného mladíka. Na prípad upozornila jeho mama na sociálnej sieti, kde najnovšie zverejnila aj fotografie syna po útoku a lekárske správy. Prípadom sa intenzívne zaoberá polícia!

Mama poškodeného mladíka na sociálnej sieti včera večer zverejnila dve lekárske správy ako aj jeho fotografiu s detailným záberom na modrinu pod okom a na čele. Tie majú dokázať, že jej syn bol skutočne vystavený intenzívnemu fyzickému útoku, teda nielen jednej „akademickej“ či výchovnej facke, ako to tvrdí spevák Milan Špaňo.

Zdroj: Facebook

​Mladík pri prvom lekárskom vyšetrení na urgentnom príjme v univerzitnej nemocnici na Kramároch udal, že dostal štyri rany do hlavy a to buď päsťou alebo rukou. Podľa lekárskej správy, ktorú vystavil o 11,09 hod. predpoludním MUDr. Michal Magala, bol pacient pri vedomí, bez evidentných zranení hlavy či krku pri ohmataní. Akurát ho bolelo v oblasti oka, pod ktorým mal menší opuch a na viečku menšiu pomliaždeninu, pričom na fotografii bolo vidno aj červenú modrinu na čele. Pohyblivosť očí, funkčnosť nervov ako aj ostatných orgánov bola v poriadku. Lekár mu odporučil prikladať si na modriny ľad a užívať analgetiká. V ten istý deň vo večerných hodinách navštívil mladík lekára v ružinovskej nemocnici a sťažoval sa na silné bolesti hlavy i to, že zvracal.

Zdroj: Facebook

​​Podľa informácií od jeho mamy je momentálne na dvojtýždňovej PN-ke s podozrením na otras mozgu. A bolo mu odporučené, aby absolvoval ešte aj neurologické vyšetrenie. Pri úrazoch hlavy sa bežne robieva aj CT vyšetrenie, ktoré však zatiaľ neabsolvoval. Rozsah jeho zranení na tvári však pre istotu zdokumentovala aj fotograficky. „Bola som s ním na urgentnom príjme, takže viem, v akom bol stave. A prikladám aj fotku červeného fľaku na hlave z útočníkovej päste a monoklu pod okom. Našťastie sme si to odfotili - keďže vieme, ako to chodí a keby nebol žiaden dôkaz, tak by jeho výhovorky niekto mohol považovať za pravdu,“ napísala na sociálnu sieť pani Natália T.

Bratislavským novinám sa podarilo skontaktovať aj s mamou 17-ročnej dievčiny, ktorá sedela v aute so svojím priateľom a bola nielen očitou svedkyňou, ale aj priamou účastníčkou celého incidentu. Podľa jej slov je dcéra z celej udalosti stále rozrušená a nechce sa k spomínanému prípadu vyjadrovať, keďže ho momentálne už rieši polícia.

Zdroj: Facebook

​Od krajskej policajnej hovorkyne Veroniky Slamkovej nám dnes ráno prišlo nasledujúce stanovisko: „Vami uvedenou vecou sa zaoberá príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave I. V tejto súvislosti poverený príslušník Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva. Vo vyšetrovaní naďalej pokračujeme, vzhľadom na štádium trestného konania bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť.“ Nie je však vylúčené, že spevák Milan Špaňo môže byť neskôr obvinený ešte aj z trestného činu ublíženia na zdraví, ak bude doba liečenia napadnutého mladíka dlhšia než 7 dní.  

(ars, foto: facebook)

Páčil sa vám článok?