VIDEO: Speváka, ktorého skladbu miluje celé Slovensko, spájajú s nechutným incidentom v Slávičom údolí

13.2.2018

Zdroj: Facebook

Páčil sa vám článok?

Sociálne siete v posledných hodinách doslova zaplavili fotografie staršieho muža v bielom mercedese, ktorý mal ešte v piatok (9.2.) ráno o ôsmej fyzicky napadnúť dvoch mladých ľudí, keď naňho na ceste zatrúbili. Podľa viacerých užívateľov internetu ide o autora a interpreta hokejovej hymny Nech bože dá Milana Špaňa. Naozaj sa však takýto incident v Bratislave odohral?

Celú aféru odštartoval status, ktorý zverejnila v utorok pani Natália Trajterová:

Zdroj: Facebook

​Tu je prepis jej textu aj s diakritikou:

TENTO HAJZEL v piatok ráno o 8.00 napadol dvoch teenagerov na ceste do školy, lebo naňho zatrúbili, keď sa rútil po ceste oproti do Slávičieho údolia pri Aegone až museli dve autá skončiť na chodníku. Dobehol decka na semafore otvoril dvere a 19-ročnému chalanovi, čo šoféroval nabomboval päť krát päsťou do hlavy a keď sa ho zastávala 18-ročná frajerka, že či sa nehanbí dospelý biť 19-ročného vychudnutého chalana a tak napadol aj ju.

Skončili na urgente na Kramároch a dlhodobá PN-ka pre chalana gymnazistu - maturanta.

Frajerka ho ešte duchaprítomne stihla nafotiť, keď tento rozzúrený agresívny ODPAD SPOLOČNOSTI so spŕškou vulgarizmov odchádzal bez výčitiek svedomia, že čo je s dobitým chalanom pravdepodobne si užívať svoj úspešne načatý deň.

AKO POTRESTAŤ takýto vzor pre mladých tínedžerov, ktorí na svoju cestu do školy asi tak skoro nezabudnú???  POZNÁTE HO NIEKTO? KOHO ZMLÁTI NABUDÚCE??

Nakoľko jej status aj s tromi fotografiami v nasledujúcich hodinách zdieľalo viac než tisíc iných užívateľov, tak netrvalo dlho a viacero ľudí na zverejnených fotografiách spoznalo speváka Milana Špaňa - autora a interpreta skladby Nech bože dá, ktorú si od roku 2002 začalo spievať celé Slovensko, keďže naši hokejisti sa v tom roku stali majstrami sveta. Spoznal ho aj producent Johny Kortis, ktorý s ním pred štyrmi rokmi robil remix slávnej hokejovej hymny, ktorá pred dvomi rokmi zaznela aj v zábavnej relácii Chart Show na Markíze.

V roku 2010 nahral aj futbalovú hymnu:

V tomto videu predstavil seba a svoju rodinu:

Aj keď autorka statusu v diskusiách tvrdila, že poškodená dvojica podala na neznámeho páchateľa trestné oznámenie za ublíženie na zdraví, tak v celom prípade záhadne absentuje práve údajne zbitý 19-ročný mladík a jeho priateľka. Namiesto toho, aby sa prípadom zaoberali policajní vyšetrovatelia, ktorí by nemali problém overiť, či sa prípad stal skutočne tak, ako je opísaný na sociálnej sieti, väčšina diskutujúcich sa medzitým zmenila na neľútostný občiansky tribunál a na údajnom útočníkovi nenechali nitku suchú. Viacerí sa netaja tým, že by mu prípadné fyzické násilie oplatili rovnakou mincou. Pritom však zatiaľ vôbec nie je isté, že Milan Špaňo bol účastníkom incidentu, ktorý sa mal stať v Slávičom údolí minulý piatok. Bratislavské noviny sa so spevákom spojili a  jeho vyjadrenie k celej záležitosti nájdete TU.

(ars, foto: facebook, video: youtube)

Páčil sa vám článok?