Polícia vyšetruje okolnosti úmrtia 16-ročného dievčaťa, ktoré našli obesené v školskej telocvični v Lamači

10.2.2018

Zdroj: abn

Páčil sa vám článok?

Policajti Okresného riaditeľstva policajného zboru v Bratislave IV vyšetrujú okolnosti prípadu úmrtia mladej Bratislavčanky.

„Včera, teda 10. februára krátko pred 18.00 hod bola hliadka Policajného zboru vyslaná na preverenie oznámenia do jednej zo škôl na Borinskej ulici v Bratislave. Po príchode policajti zistili, že na uvedenom mieste sa na rebrinách v priestoroch telocvične nachádzalo obesené telo mladej ženy bez známok života. Policajti totožnosť mŕtvej zistili, ide o 15-ročnú Bratislavčanku. Ohliadajúci súdny lekár cudzie zavinenie na mieste nepotvrdil ani nevylúčil a pre zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva," uviedla dnes pre médiá policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

„Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania. Poverený príslušník Policajného zboru začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. V prípade, ak sa ďalším vyšetrovaním preukáže, že žena si privodila smrť sama, trestné stíhanie bude zastavené," dodala Slamková.

(ts, ars, ilustračné foto: abn)

Páčil sa vám článok?