FOTO: Speváčka Terézia Pekaríková úspešne odštartovala výstavu svojich artefaktov a krstila sa aj Medulienka!

Zdroj: Facebook T.P.

Páčil sa vám článok?

Bratislavská DARTE Gallery v Podunajských Biskupiciach sa v stredu stala miestom konania vernisáže autorskej výstavy speváčky a výtvarníčky umeleckého skla Terézie Pekaríkovej, ktorá ju spojila so sprievodnou výstavou 100 diel Salvatora Dalího s podtitulom Božská komédia.

„Aj pre mňa bola vernisáž  úžasným zážitkom. Stretla som kopec priateľov a obdivovateľov mojich artefaktov. Atmosféra bola neskutočná - spievalo sa, džezovalo aj krstilo. Ďakujem aj touto cestou organizátorom a všetkým, ktorí prišli,“ odkázala prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti speváčka Terézia Pekaríková, ktorú si fanúšikovia môžu pamätať napríklad aj z jej vystúpení v kedysi veľmi populárnej relácii Repete. V posledných rokoch sa však prezentuje najmä svojou umeleckou tvorbou – sklenenými artefaktmi známymi pod značkou Diva Design. Tie už boli vystavované v mnohých mestách Európy a najnovšie sa k nim zaradila aj Bratislava.

Zdroj: Facebook T.P.

Na vernisáži sa aj krstila jedna váza, ktorá dostala meno Medulienka a krstným otcom nebol nikto iný než legendárny interpret rovnomennej piesne – spevák Pavol Hammel. „On v tej pesničke spieva o tom, že už nikdy nedá inej meno Medulienka, ale pre mňa urobil výnimku,“ so smiechom dodala Terézia Pekaríková. Na akcii bolo prítomných viacero známych tvárí ako napríklad moderátor Peter Justin Topolský alebo herečka a speváčka Jana Hubinská

Zdroj: Facebook T.P.

​(ars, foto: Facebook T.P.)

Páčil sa vám článok?