U 68-ročného Antona našli 70 skladačiek s heroínom a teraz mu hrozia minimálne 3 roky za mrežami!

29.1.2018

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

Pozornosť bratislavských policajtov sa v uplynulých dňoch zamerala na neslávne známy dom prezývaný Pentagon, ktorý sa nachádza na Stavbárskej ulici vo Vrakuni, kde prichytili 68-ročného Antona P. s drogami. Nevedno či si potreboval privyrobiť k dôchodku alebo kšeftovanie s omamnými látkami je jeho dlhodobou záľubou, ale v každom prípade na ňu starší Bratislavčan doplatil...

„Policajti Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II na základe operatívno pátracej činnosti dňa 25.01. 2018, v čase o 11.15 h na Stavbárskej ul. č. 38-42 v dome prezývanom „ Pentagon“, obmedzili na osobnej slobode v zmysle § 85 ods. 2) Trestného poriadku 68-ročného muža, ktorý prechovával u seba 70 ks tzv. „skladačiek“ s drogami. Tie na základe výsledkov expertízneho skúmania obsahovali 3.181 mg heroínu s prímesou kofeínu a paracetamolu," povedal pre Bratislavské noviny policajný hovorca Michal Szeiff. 

Zdroj: PZ SR

​Skladačky s heroínom...

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II dňa 26.01. 2018 vzniesol v tejto súvislosti 68-ročnému Antonovi P. z Bratislavy obvinenie pre zločin Nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi podľa (§ 172 ods. 1, písm. d) Trestného zákona). V prípade preukázania viny je možné za takýto skutok uložiť v súlade so zákonom trest odňatia slobody na tri až desať rokov. Vyšetrovateľ PZ SR zároveň spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie obvineného do väzby," dodal Szeiff.

(ars, ts, foto: PZ SR)

Páčil sa vám článok?