Aké plesy a bály môžete v tejto sezóne v Bratislave ešte absolvovať?

27.1.2018
Ples Ružinovčanov

Zdroj: ruzinov.sk

Páčil sa vám článok?

Bratislava bude v najbližšom čase dejiskom niekoľkých zaujímavých akcií – plesov a bálov, na ktorých by ste nemuseli chýbať ani vy. Sezóna odštartovala tradičným Plesom v opere začiatkom januára a na 10. februára je naplánovaný Bratislavský bál. Prinášame vám zoznam niekoľkých ďalších podujatí, ktoré sú určené pre verejnosť.

I. šafránový ples - - 27. január 2018 o 19.00 h., Hotel Saffron, Radlinského 27

Zdroj: abn

​Na tejto akcii sa aj dobre napapáte, nakoľko organizátori sľubujú ako predjedlo kačaciu paštétu s brusnicami, hlavným jedlom bude bravčová panenka, slaninka so slivkovým chutney a šafránovou ryžou a ako dezert vám ponúknu Brownies. Medzitým prinesú pagáč a tyčinku z lístkového cesta a ak počas tancovania do polnoci vyhladnete, tak budú pripravené šunkovo-salámovo-syrové misy, marinovaný losos a čerstvé pečivo. Ani smädný neostanete, nakoľko v cene je prípitok, minerálka aj víno. O program sa postarajú tanečníci, ktorí otvoria ples, moderátor, živá kapela Funky Emotions, DJ, UV light show v podaní formácie Arte Fuego a pripravená je aj tombola. Vstupné je 59 eur na osobu.

Ples hotela Tatra - 3. február 2018 o 19,00 h., hotel Tatra, Nám.1.mája

Zdroj: abn

​Tretí ročník Plesu hotela Tatra sa bude konať už tradične prvú februárovú sobotu a aj tento rok organizátori pripravili bohatý program plný zvučných mien garantujúci celovečernú zábavu. Hlavnou hviezdou večera bude Emma Drobná s kapelou. Piesne z muzikálu Boyband prídu zaspievať aj sólisti Novej scény – Peter Makranský, Martin Kaprálik a Pavol Plevčík. Nebude chýbať ani tanečné vystúpenie, módna prehliadka, DJ a fotokútiky. Celovečerný program bude moderovať Didiana. V cene vstupenky za 69 eur (v akcii za 55 €) budete mať uvítací nápoj, trojchodovú večeru, polnočný bufet a čokoládovú fontánu.

Jogingový bál - 9. februára 2018 o 21,00 h., Club Hron, Dudvážska 5

Nenechajte si utiecť osvedčenú zábavu v teplákoch alebo jogingu. Každého, kto príde v jogingu alebo teplákoch, čaká nielen odmena, ale samozrejme aj dobrá zábava. Do rytmu vám zahrá skupina Kochanski s Ottom Kollmanom a kapela Bukasový masív. Zábava bude pokračovať do skorých ranných hodín tanečnou zábavou. Podujatie je určené pre návštevníkov nad 18 rokov a vstupné je 9 eur.

Ohnivý ples - 10. februára 2018 o 19,00 h., Stredisko kultúry na Vajnorskej

Zdroj: abn

​Po minuloročnej vydarenej plesovej premiére reprezentačného plesu Mestskej časti Bratislava Nové Mesto s témou čokolády sa druhú februárovú sobotu uskutoční  II. reprezentačný ples Mestskej časti  Bratislava Nové Mesto s podtitulom ,,Ohnivý”. V programe vystúpi Daniel Nekonečný, zatancujú víťazi Let´s Dance Vladimír Kobielsky a Dominikou Chrapekovou. Ples moderuje Karin Majtanová a do tanca budú hrať ZH Band a DJ Maťo. Vstupenka stojí 59 eur.

Prvý Pivovarský ples – 10.február 2018 o 19,00 h., Dom kultúry Ružinov, Ružinovská 28

Zdroj: abn

​Prvý Pivovarský Ples je kultúrno-spoločenská udalosť, určená pre všetkých výrobcov a milovníkov piva. Pivo je jedinečný a kultúrny nápoj, ktorý si zaslúži byť aj v spoločenskom šate. Pre plesajúcich pivárov sú pripravené dva tanečné parkety a o hudobný program sa postará Big Band Ľuda Kuruca a DJ Jaro. Pripravená je aj tombola. Programom bude prítomných sprevádzať Kristína Jurčová. V cene vstupenky v hodnote 49 eur máte štýlový pohár, prípitok v podobe pivovice, hlavnú večeru, polnočný bufet, kávu, dezert, nealko a sedem pivných chutoviek.

Burlesque Bál - 17. február 2018 o 19,00 h., Moyzesova sieň, Bratislava

Zdroj: abn

​Bratislavský Burlesque Bál sa bude na Slovensku konať po prvýkrát. Hviezdou večera bude česká spevácka diva Helena Vondráčková a zabávať sa bude v maskách so zaujímavým burlesque programom.O atmosféru večera sa postarajú nádherné burlesque tanečnice, skupina Swing gang, vynikajúci huslista Filip Jančík, fashion show, DJ Karol z FUN rádia a mnoho ďalších zaujímavých tvárí. O pestrofarebný program sa postará skvelý moderátor Binďo z Európy 2. Organizátori vyzývajú všetkých hostí, aby sa pripojili obliekaním spôsobom vyjadrujúcim svoju vlastnú zmyselnosť, aby sa nasmerovali k duchu Burlesque, a to ženskosti, sexuality a extravagancie. Vstupné: 125 € za osobu.

Ľadový ples – 17. február 2018 o 19,00 h., Hotel Holiday Inn, Bajkalská ulica

Zdroj: abn

​Videli ste už ľadové kráľovstvo naživo? Príďte sa presvedčiť o jeho existencii na Ľadový ples do hotela Holiday Inn Bratislava. Richard Vrablec v roli bravúrneho moderátora, hudobným hosťom večera bude skupina Replay Band a skvelý sprievodný program by mali rozpútať horúčku ľadovej noci, akú ste ešte nezažili. Takisto ide o úplne nový a unikátny ples, na ktorý sa predávajú lístky za 49 eur pre jednu osobu. V cene je welcome drink, prípitok, plesové menu, pestrý spoločenský program a polnočné občerstvenie.

V.I.P. Ples – 17. február 2018 o 19,00 h., Club Hron, Dudvážska ulica

Zdroj: abn

​Toto by mal byť vrchol plesového obdobie v Clube Hron, ktorý pripravil pre verejnosť honosný reprezentatívny ples, kde sa o zábavu postarajú: moderátor Števo Skrúcaný, roztancujú vás Otto Kollmann band, Lukáš Adamec či operný spevák Marián Bango. Vstupenka stojí 49 eur na osobu a samozrejmosťou je welcome drink, aperitív, sekt, 2x večera a odvoz v rámci Bratislava. Organizátori však požadujú plesový dresscode a vek nad 18 rokov!

(ars, foto: Ticketportal)

Páčil sa vám článok?